magija

Tajna uz pomoć koje je pevač iz Zvezda Granda smršao ČAK 50 KILA: Promenio je samo dve navike i - POGLEDAJTE REZULTATE

0

Promena u izgledu mladog pevača Stefana Kosmajca je zaista neverovatna.

Stefan Kosmajac
Stefan Kosmajacfoto: Youtube Printscreen

Kada je učestvovao u takmičenju Zvezde granda Stefan Kosmajac bio je težak oko 120 kilograma. Uspeo je da smrša neverovatnih 48 i dođe na težinu od oko 70 kila, a sada je progovorio o tome kako je svoju liniju doveo do savršenstva.

 

Razlog zbog koga je odlučio da smrša bio je zdravstvene prirode. Veliki stomak mu je dosta smetao, a mršavljenje mu nije loše došlo ni zbog profesije kojom se bavi.

 

- Glavni razlog zbog kog sam smršao je taj što sam imao problema s kičmom. Stomak mi je bio ogroman i bolela su me leđa. Jedva sam stajao na nogama. Osim toga, tada sam bio takmičar u Zvezdama Granda, a posao pevača, osim dobrog glasa, zahteva i dobar izgled. Shvatio sam da pod hitno moram da smršam, jer sam imao čak 120 kilograma - otkrio je Stefan.

 

 

Kako je priznao, put do tanane linije nije bio nimalo lak, a za sve je zaslužna njegova mentorka iz takmičenja - Viki Miljković.

 

- Promena životnih navika nije išla glatko, ali sam uz pomoć najdražih, kao i tadašnje mentorke, uspeo da skinem 48 kilograma. Davala mi je zlata vredne savete! I sve sam poslušao - kaže Stefan.

 

 

U početku mu je bilo teško da se navikne da mora da promeni izvesne navike, ali on je bio veoma uporan i imao je jaku volju.

 

 

- Prestao sam da izlazim kasno uveče u grad, da bih imao redovan san i bio odmoran za novi radni dan. Godinu dana nisam okusio slatko, a to nije bilo nimalo lako. Svakog dana sam ustajao rano i trenirao, kako bih bio u formi - otkriva svoju tajnu Stefan.

 

 

Uz sve to, morao je da prestane da konzumira još jednu stvar, u čemu mu je pomogao primer muža njegove mentorke Viki Miljković - Tašketa.

 

Stefan pre nekoliko dana sa Draganom Mirković
Stefan pre nekoliko dana sa Draganom Mirković foto: Stefan Kosmajac Instagram

- Taške mi je rekao da nikad nije probao alkohol. Pomislio sam: "Ako jedan tako uspešan čovek ne zna kakav je ukus piva, što bih onda i ja pio?’ Uz Viki i Tašketa promenio sam život - ispričao je pevač za Hit.

 

 

makonda-tracker