modna dominacija

Kad želi da svi drhte pred njom – BIRA OVO! Džej Lo se vratila svom proverenom triku za oduzimanje daha

0

Ni dekolte, ni šlic, ni pripijedna odeća... Najveća modna tajna Dženifer Lopez daleko je jednostavnija!

Dženifer Lopez očigledno ima omiljenu boju kada je reč o posebnim prilikama
Dženifer Lopez očigledno ima omiljenu boju kada je reč o posebnim prilikamafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Latinoamerička muzička diva Dženifer Lopez ovih dana promoviše svoj novi film "Venčanje za umreti" (eng. Shotgun Wedding), komediju čija se premijera očekuje krajem meseca.


Budući da u ovoj komediji, koju je snimala baš dok su Ben Aflek i ona obnavljali svoju ljubav, igra mladu, ona se uglavnom pojavljuje u svetlim tonovima u poslednje vreme i uvek izgleda zanosno.


Tim povodom, Džej Lo je gostovala u emisiji čuvenog Džimija Kimela, a na snimanju se pojavila u otmenom kaputu bele boje. U pitanju je dugačak model sa efektnim zlatnim dugmićima, koji naglašava ramena i strukiran je, a ima upečatljive izreze pri dnu rukava.

 

Dženifer Lopez obožava svetle tonove, a kad je posebno važan trenutak - nosi belo od glave do pete
Dženifer Lopez obožava svetle tonove, a kad je posebno važan trenutak - nosi belo od glave do petefoto: gotpap / StarMax / Profimedia

Naizgled jednostavan kaput klasičnog dizajna obiluje interesantnim detaljima, poput dubokih džepova i ojačanog pojasa, a umesto revera ima samo kratku kragnu i večno modernog je A-kroja.


Pevačica i glumica upotpunila je svoj izgled vrtoglavo visokim potpeticama, odnosno kožnim belim cipelama s platforamama koje potpisuje Andrea Vazen.

 


Ovo je, inače, stari i pouzdani trik Dženifer Lopez – kad joj je posebno važno da ostavi utisak, ona bira belu boju.


U mnogim bitnim svečanim prilikama videli smo je u pretežno ili potpuno beloj odeći i obući, koja joj pomaže da se još više istakne i izdvoji se iz grupe superslavnih. Isto tako, čak i u svakodnevnim situacijama, najradije nosi belo koje i najležernijim stajlinzima daje šik notu.


Bela boja je, iako u domenu modne klasike i siguran način da oduševite, pomalo riskantna jer ne stoji svakoj ženi, u zavisnosti od tena i boje kose. Ipak, Džej Lo nam je bezbroj puta pokazala da ne postoji ništa u čemu ona izgleda bilo kako osim spektakularno, pa ni belo nije izuzetak.

 

Podsetite se još nekih belih autfita Dženifer Lopez.

 

1 / 10 Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker