ISPROBAJTE

Dijeta od 21 DAN I OBROK NA SVAKA 3h vam zvuči nestvarno? Uz pomoć OVOG TRIKA dovedite liniju do savršenstva

0

Leto je, pored toga što je omiljeno godišnje doba, svakako i period kad nosimo i najlepšu garderobu, ali koja mnogo toga otkriva, pa je jako bitno da liniju dovedemo do savršenstva pre nego što počnu vreli dani.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Dijete često mogu da nas odvedu u pogrešnom smeru, naročito ako preterujemo i nekontrolisano određujemo šta sme, a šta ne sme.

 

Balans je potreban u svemu, pa tako i u gubljenju kilograma, a neki nutricionisti kažu da svoju liniju možete korigovati i ako malo promeni navike i regulišete ishranu, a bez velikih odricanja.

 

Smatra se da je period od tri nedelje savršen za gubljenje kilograma, a na taj tempo su navikli i umi i telo, te bi valjalo ispoštovati organizam.

 

Dijeta od 21 dan je megapopularna, a i efikasna. Ona je koncipirana tako da ograničite broj kalorija koji unosite na dnevnom nivou. Zavisno od toga koliko kilograma imate i do koje kilaže želite da dođete, planovi ishrane vrte se u kategorijama od 1200 do 1500 kalorija, od 1500 do 1800 kalorija i od 1800 do 2100 kalorija.

 

Ova dijeta se zasniva na planu da dnevno jedete šest manjih obroka na svaka tri sata, bitno je da unosite namirnice bogate proteinima, vitaminima i mineralima, a da smanjite unos ugljenih hidrata, mada slatko vam nije u potpunosti zabranjeno.

 

Kada jedete često, vaš metabolizam se ubrazava, pa će se uz malo dodatne fizičke aktivnosti, kilogrami sami topiti. Glavni cilj je uvođenje zdravih životnih navika i ishrane koja je bogata zdravim, a hranljivim materijama, pa ćete na taj način izgledati onako kako zaista želite.

 

 

makonda-tracker