primenite savete

Ima odličan recept za TOPLJENJE KILOGRAMA: Ovako je Eva Longorija za kratko vreme smršala 20 kilograma

0

Glumica je bila disciplinovana i uspela da istopi višak koji joj je smetao. 

foto: Profimedia, Rob Latour Shutterstock Editorial
foto: Profimedia, Rob Latour Shutterstock Editorial

Glumica Eva Longoria odličila je da nedavno napravi veliki korak u svakodnevnoj rutini, te je odlučila da uz pomoć dijete i treninga smrša, te je uspela da oslabi preko 20 kilograma. Ona se fokusirala i na određene sportove i vežbanje sa tegovima. 

 

Ona je nakon porođaja "nabacila" takođe preko 20 kilograma, pa je odlučila da sve to istopi. 

Ona je odlučila da pređe na zdrav način života i za kratko te je u svoj život uvela zdravu ishranu, kao i jelovnik na kojem najviše dominira povrće. Trdudi se da je sve organsko, a najčešće konzummira spanač, prokelj i sl...

 

Samo jedan dan u nedelji lepa glumica može da da sebi slobode i da jede picu ili čips, ali kako i sama ističe, ne voli da jede slatkiše, pa joj izbacivanje njih iz jelovnika nikada nije predstavljalo problem. 

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Za doručak najčešće jede kajganu od belanca i sveže voće. Za ručak ćuretinu ili piletinu i povrće kuvano na pari. Kao užinu posle ručka najčešće jede sveži krastavac začinjen sokom od limuna, krišku jabuke sa sirom ili maslacem od kikirikija, a voli da jede i jogurt od vanile. Za večeru uglavnom bira ribu i povrće na pari, a preferira i losos u kombinaciji sa šparglom, piše Elle.rs

 

To nije sve. Ona je naglasila da je dosta i trenirala te da je neophodno da vežbate makar 3 puta nedeljno iako bi najbolje bilo da se trenira pet puta u toku sedmice. 

 

 

Ona je svakodnevno trčala, vozila bicikl, a pilates, joga i kardio vežbe bile su neizostavne čak i kada nije išla u teretanu. Za to bi odvajala makar 20 do 30 minuta dnevno, a ukoliko bi joj vreme dozvolilo, s obzirom da ima i malo dete, nekad bi vežbanje produžila na sat vremena.

 

Glumica obožava i "circus training" koji zahteva da skačete na minitrambolini koja telu vraća fleksibilnost. 

 

 

makonda-tracker