astro dijete

SAVRŠENA DIJETA ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Izaberite baš onu koja vama odgovara

0

Svaki horoskopski znak trebalo bi da obrati pažnju na različite aspekte ishrane.

 

2. ZEMLJANI ZNAKOVI:

 

Bik


Bikovi vole jesti i odricanje od hrane čini ih nesrećnima, zbog čega dijete u kojima se treba i gladovati nisu za njih. Zato bi vaša prehrana trebalo da obiluje ukusnim, ali zdravim namirnicama, a u uživanju u takvoj hrani pomoći će i maštovito postavljen stol na kojem će jelo izgledati još bolje i primamljivije. Kada krenete s takvom prehranom, na površinu će izbiti čvrstina i istrajnost po kojima ste poznati, te nećete lako odustati.

 

Savet: Izbegavajte šećer i visokokaloričnu hranu, jer Bikovi su skloni višku kilograma.

 

Devica


Ovaj praktičan i metodičan znak, majstor za pravljenje lista i popisa uvek pazi na prehranum pa ako krenete na dijetu, uspeh neće izostati vodite li dnevnik ishrane u kojem ćete pisati što sve planirate pojesti uz istaknute hranljive vrednosti i dobrobiti za zdravlje. Brze dijete u kojima su rezultati vidljivi već nakon nedelju dana nisu za vas, vi se volite pomučiti i posegnuti dalje od laganih rešenja.

 

Savet: Pokušajte jesti što više organske hrane kako biste izbegli alergije. Devičin glavni organ je koža koja je kod ovog znaka često sklona alergijama zbog čega bi trebalo da izbegavate aditive i pesticide koji se dodaju hrani.

 

Jarac


Nepokolebljivo i čvrsto idete ka cilju i ne zadovoljavate se uspehom preko noći, pa za vas važi da što je teži režim prehrane, to ćete vi biti zadovoljniji. Testiranje vlastite čvrstine i istrajnosti vama je u prirodi i možete izdržati suzdržavanje od hrane ako jasno vidite kuda to vodi. Ipak, nemojte biti prestrogi prema sebi – zdrava prehrana može biti zadovoljstvo, a dijeta ne mora biti test izdržljivosti. Bavite se i vežbanjem, a idealna za Jarčeve je aerobik, Tai Chi ili dizanje tegova.

 

Savet: Kalcijum je posebno važan za vaš organizam. Jarac vlada zubima i koštanim sistemom, a kalcijum je neophodan za očuvanje njihovog zdravlja.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker