astro dijete

SAVRŠENA DIJETA ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Izaberite baš onu koja vama odgovara

0

Svaki horoskopski znak trebalo bi da obrati pažnju na različite aspekte ishrane.

 

3. VODENI ZNAKOVI

 

Rak


Nijedan drugi znak nije sklon traženju utehe u hrani kao što je to hipersenzibilan Rak. Hranom često pokušavate potisnuti bolne osećaje pa je važno da imate precizno određen način ishrane. Razmislite o planiranju novog zdravog načina prehrane kojim ćete pokazati ljubav i brigu prema samima sebi, a ne da sebi uskraćujete hranu, a onda kada pokleknete, prejerate u prejedanju.

Savet: Izbegavajte nezdravu hranu, pogotovo ako ste je jeli u detinjstvu. Delovi tijela ključni za rakove su grudi i trbuh. Izbegavajte potrebu da u hrani tražite utehu i da hranom potisnete osećanja. Tako ćete izbeći i smetnje sa probavom.

 

Škorpija


Krasi vas najjača snaga volje u celom zodijaku i jednom kada se odlučite otići na dijetu gotovo je sigurno da ćete je se držati. Zahvaljujući vašoj istrajnosti, odlučnosti i snažnom osećaju da nešto ima svrhu odlično kontrolišete vlastite nagone. Drage volje ćete započeti strogi post ako osećate da ćete na kraju doživeti neku transformaciju. Možda nećete drugima reći da ste na dijeti i zagonetno ćete se smeškati i uživati u vlastitoj tajni kada će vam govoriti da super izgledate.

 

Savet: Pazite da vaša prehrana bude bogata dijetalnim vlaknima. Glavni organ kod Škorpija su creva, te često pate od zatvora zbog čega trebaju jesti puno vlakana.

 

Ribe


Sanjate o savršenstvu pa tako tražite i savršenu dijetu, ali kada shvatite da neka dijeta nije idealna jako vam je teško pridržavati je se i dalje. Ponekad vas osećanja toliko preplave da vam se čini neizvodljivim da morate paziti šta i kada jedete. Stoga za vas neuhranjenost može biti jednako veliki problem kao i prejedanje. Pokušajte u dnevni raspored uvesti ples, jogu ili meditaciju, što su dobri načini da izrazite osećanja koja držite duboko u sebi.

 

Savet: Unosite dovoljno tečnosti u organizam jer ste skloni žeđ zameniti glađu. Ribe vladaju hipofizom, te su sklone zadržavati nečistoće koje se redovino moraju uklanjati iz organizma dovoljnom količinom tečnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker