astro dijete

SAVRŠENA DIJETA ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Izaberite baš onu koja vama odgovara

0

Svaki horoskopski znak trebalo bi da obrati pažnju na različite aspekte ishrane.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. VAZDUŠNI ZNAKOVI:

 

Blizanci


S obzirom da vole da rade najmanje dve stvari odjednom, kombinacija zdrave ishrane i vežbanja idealna je za Blizance. Uopšteno, vi ste aktivna osoba, uvek u pokretu, zbog čega brzo sagorevate kalorije. Problem vam jedino može biti pridržavanje dijete koju ste izabrali i n isprobavanje neke druge nakon samo nekoliko dana.

Savet: Izbegavajte brzu hranu i jedenje na brzinu s nogu. Morate izdvojiti vreme tokom kog ćete na miru pojesti uravnoteženi, hranljivi obrok koji će pomoći u očuvanju ravnoteže nervnog sistema.

 

Vaga


Od toliko raznih dijeta koje postoje Vagama je često teško izabrati koju će praktikovati. Jednom kada se odluče mogu biti u iskušenju da pređu na drugu koja bi mogla biti bolja – ili ne bi? Motivaciju za dijetu uvek imate jer vam je ideja nadziranja vlastitih prehrambenih navika kako biste imali uravnoteženu prehranu vrlo privlačna, naročito ako ćete posle dijete biti još više fizički privlačni. Pokušajte ići na dijetu s najboljom prijateljicom kako biste mogle razmenjivati iskustva.

 

Savet: Jedite hranu bogatu kalijumom, poput banana, lisnatog zelenog povrća, ribe i jogurta. Vagin glavni organ su bubrezi i sklone su dijabetesu. Dovoljan unos kalijuma održava bubrege zdravima.

 

Vodolija


Vaša inovativnost i originalnost omogućuju vam da izabrani režim ishrane prilagodite sebi, odnosno učinite individualnim tako da malo odskače od pravila. Dosadi li vam dijeta, prestaćete da je praktikujete. Međutim, ako vam neki način ishrane postane način života, držaćete ga se beskompromisno. Ipak, nemojte preterivati, jer umerenost je ključ u svemu.

 

Savet: Zamenite jači alkohol pivom od đumbira. Vodolijama će cirkulacija krvi u telu biti bolja ako izbegavaju alkohol, dok je đumbir stimuliše.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker