borba sa kilogramima

Sofija Rajović otkiva: Kako sam smršala i vratila svoje samopouzdanje (FOTO)

0

Lepa glumica privukla je sve poglede svojim novim izgledom, a nedavno je otkrila svoju tajnu. 


 

foto: Damir Dervišagić

Uradila sam to da bih se osećala bolje. Pored toga što sam redukovala obroke, išla sam na tretmane koji su mi dodatno pomogli. Jer ako ne uravnotežite ishranu, nijedna bjuti metoda neće dati rezultate. Znači, na prvom mestu mi je bilo bitno šta i kad jedem, i to mi je najteži deo novog zdravog stila života, s obzirom na to da sam veliki gurman. Ipak, kad se hoće sve se može. Redovno sam posećivala jedan od najboljih antiejdžing centra za saniranje celulita u Beogradu, koji ima razne programe za brže i lakše gubljenje kilogramai preoblikovanje tela", rekla je Sofija Rajović za Gloriu.

 

Lepa Sofija ističe da je lenja što se tiče treninga, ali da je ipak uspela da se uskladi i nađe savršen trening. Reč je o kratkim treninzima sa elektičnim impulsima koji dodatno motivišu mišiće i čine trening efikasnijim.

Ipak, kako je sama istakla njen cilj nije da bude mršava, već zadovoljna sobom. Sofija ističe da se svojim izgledom suprotstavlja svim stereotipima o manekenskoj figuri.

 

Ne dopada mi se kad sam mršava i mislim da ne moraju sve glumice da budu kost i koža. Upravo u tome i jeste poenta - da izgledamo drugačije i da svaka od nas donosi nešto novo, različito na scenu", iskrena je Sofija.

 

makonda-tracker