glumica reagovala

Gradske priče pogrejale maštu: Luka Lazukić i Sofija Rajović bili u vezi ?

1

Luka Lazukić i Sofija Rajović su bili u vezi 2015. godine, a romansu su obnovili kada se Nataša Bekvalac porodila sa Katjom.

Luka Lazukić
Luka Lazukićfoto: Vladimir Šporčić

Luka Lazukić je, po svemu sudeći, tokom braka sa Natašom Bekvalac živeo kao momak.

 

Da je skoro svako veče izlazio to je već poznato, a da je varao pevačicu to se sada otkriva. Kako "Blic" saznaje, neposredno nakon što se Nata porodila sa Katjom, Luka ju je prevario sa voditeljkom i glumicom Sofijom Rajović.

 

 Luka i Sofija su bili u vezi 2015. godine, ali za to niko nije znao osim njihovih bliskih prijatelja. On u to vreme nije bio poznat javnosti pa je mogao slobodno da se pojavljuje u javnosti sa Sofijom. Verovatno ste ih u tom nekom periodu i uslikali. Ne znam koliko dugo su bili zajedno, ali Sofija nije previše pričala o njemu u tom periodu - priča naš izvor koji je upućen u celu priču.

Kako dalje saznajemo, Sofija i Luka su ostali u kontaktu.

 

- Oni su ostali u kontaktu jer imaju neke zajedničke prijatelje. Romansu su obnovili neposredno nakon što se Nataša porodila sa ćerkom Katjom. Ne znam koliko je trajala veza, ali se nisu viđali u javnosti. Luki i Sofiji svakako neće biti svejedno što je ova priča otkrivena u javnosti - dodaje naš izvor.

 

foto: Damir Dervišagić

Da li sa svakim čovekom sa kojim sednem u životu treba da se priča nešto tako. Napišite da sam bila sa svakim čovekom koji postoji u Srbiji, od sedam do 77 godina i da završimo ovu agoniju. Sa svakim sa kojim sam se ikada videla, upoznala, razmenila broj, popila kafu napišite da sam bila i završavamo saradnju. Mene ovo jako boli, bolje da se nisam ni javila - rekla je Sofija za "Blic".

 

 

makonda-tracker