Da li biste se okrenuli za njom?

Reakcije muškaraca su NEVEROVATNE: Prošetala je ulicom odevena ovako i preplavila društvene mreže (ANKETA)

0

Šta vi mislite o snimku koji su proteklih dana gledale i komentarisale hiljade ljudi?

Snimak 'skromno' obučene devojke sa šeširom preplavio je Tviter
Snimak "skromno" obučene devojke sa šeširom preplavio je Tviterfoto: ElijahSchaffer, Twitter

Na društvenoj mreži Tviter ovih dana je popularan snimak na kom mlada devojka šeta ulicom, dok se bukvalno svaki muškarac pored kog je prošla okreće za njom i posmatra je otvorenih usta.


Skromno obučena, a svaki muškarac je gleda. Je li društvo zaboravilo da ima nešto privlačno i u otmenosti? – zapitao se Ilajdža Šafer, koji je prvi objavio ovaj video.


Devojka na snimku nosi usku crnu haljinu do kolena, model dugih rukava i sa okruglim izrezom, dok joj je preko ruke prebačen kaput.

Uz to je ponela crne cipele i šešir vezan vrpcom, a definitivno je odudarala od ležerno odevenih ljudi oko nje.


Reakcije na video su različite, ali većina korisnika Tvitera je saglasna da niti je ovo skromno oblačenje niti je muškarci gledaju jer je devojka odevena na određeni način.


"Kada bi neko s većim grudima obukao ovo, vređali biste ga da je prost", "Okreću se za njom jer je prelepa, a ne zato što je obučena ovako ili onako", "Kad bi ružna žena obukla ovo, još bi joj se i smejali", "Šta je ovde skromno? Žena nosi usku haljinu i dekolte, zaboga"... komentarišu tviteraši.


Mnogi su istakli da je trik i u tome što žena nosi šešir, i to model koji joj skriva lice, pa deluje kao poznata ličnost, a tome u prilog ide i činjenica da je neko sve vreme snima, kao i da nosi štikle na kaldrmi. Ko je ne bi pogledao?

 

 

 

makonda-tracker