nije mogla ni da se nasmeje

"Kad bi pogled mogao da ubije": Trenutak u kojem glumica shvati da nije dobila OSKARA video je CEO SVET

1

Dok Džejmi Li Kertis vrišti od sreće, njena koleginica nije smogla snage ni da se nasmeje na silu.

Reakcija Anđele Baset u trenutku kada sazna da nije osvojila Oskara obišla je svet
Reakcija Anđele Baset u trenutku kada sazna da nije osvojila Oskara obišla je svetfoto: Kevin Sullivan/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sinoć je održana 95. dodela Oskara u Dolbi teatru u Los Anđelesu.

 

Bilo je nekoliko iznenađenja, a apsolutni pobednik večeri bio je film "Sve u isto vreme" režisera Danijela Kvana i Danijela Šajnerta (poznatiji kao Danijels)! Reditelji su dobili po tri nagrade, a od četiri glavne nagrade za glumu ekipa koja je igrala u osvom ostvarenju dobila je čak tri.


Za najbolje glumce u svojim kategorijama su odabrani Brendan Frejzer, Mišel Jeo, Džejmi Li Kertis i Džonatan Ke Hui Kvan.

 

"Ko gubi, ima pravo da se ljuti", stara je poslovica koja bi možda najbolje mogla da opiše jedan trenutak sa sinoćne dodele Oskara.

 

U trci za najbolju sporednu glumicu su bile Džejmi Li Kertis, Hong Čau, Keri Kondon, Stefani Hsu i Anđela Baset.

Kada je pročitano ime Džejmi Li Kertis, glumica je vrištala od sreće jer je osvojila prvog Oskara u višedecenijskoj karijere.

 

Sa druge strane, lice Anđele Baset kao da se zamrzlo.

 

Bez ikakve reakcije, a sa očiglednim tužnim i razočaranim izrazom lica, glumica nije smogla snage ni da aplaudira pobednici kao što su to učinile ostale koleginice. 

 

Taj trenutak je postao virala na društvenim mrežama, Anđelu su mnogi opisali kao "bolnog gubitnika", a Anđelu su mnogi napali što nije fer aplaudirala koleginici. 

Njen izraz lica je postao izvor brojnih komentara.

 

"Svi govore o reakciji Anđele Baset koja govori da je veliki gubitnik", "Kad bi pogled mogao da ubije", "Svi žele da pobede. Međutim, većina neće, to je život.  A izraz bolnog gubitnika nikad nije dobar", "Mogla da je da odglumi da joj je drago

Bilo je i onih koji su branili Anđelu govoreći da je trebalo da trijumfuje i da je uložila godine i godine da bi dobila neko priznanje, a sada kada je prepoznata, nagrada je izosstala. 

 

 

makonda-tracker