pred kamerama

Odlučila je da sve ispriča: Rada Manojlović otkriva zbog čega njen otac još ne želi da upozna Harisa

1
Veza mladog para već mesecima je glavna tema u medijima, a dugo se spekulisalo da Harisov otac i Rada nisu u dobrim odnosima, dok Radin otac podržava njihovu vezu. Međutim, pevačica je sada prvi put govorila na tu temu.
foto: Promo
foto: Promo

"Nove moralne vrednosti u Srbiji - kako spasiti sebe?!", tema je emisije Magazin in, u subotu 4. februara u 17h.

 

foto: Promo

Ekskluzivno Isidora Bjelica otvoreno govori o osećaju kada dobiješ "smrtnu presudu" i boriš se sa njom, zašto su je posle godinu dana svi "otpisali" i želji da se zaposli, piše i radi.

 

foto: Promo

Predsednica parlamenta Maja Gojković je podelila sa publikom slike svoje prve unuke Nađe i ispričala zašto je bila zagonetna na temu ljubavi i partnerskih odnosa.

 

foto: Promo

Rada Manojlović i njena rođena sestra Marija otkrile su detalje svog odrastanja bez majke, kako se brinu o svojoj baki koja boluje od demencije i zašto Radin tata ne želi da se upozna sa dečkom Harisom dokle god ne bude zaprosio njegovu ćerku.

 

Jedan od najpoželjnijih mladih pevača Ljuba Perućica u studiju Magazina in je osvojio srce rođene sestre Rade Manojlović, a glumac Bojan Perić poznatiji kao vojnik Stošić otkriva zašto ga zovu "instant" vaspitač.

 

foto: Promo
foto: Promo

Svoja iskustva sa lečenjem od raka otkrila je i bivša Miss Evrope Dijana Milojković Karić koja je zbog svojih izjava na temu samopuzdanja i borbe sa kancerom dobila najveći aplauz publike.

 

Magazin In je na programu u subotu 04.02. u 17h, na TV Pink. 

makonda-tracker