Gastronomad – Trbuhom za duhom

Nova kulinarska emisija Gastronomad počeće da se emituje na Prvom programu RTS-a nedeljom od 4. aprila u terminu od 14:45
5
1 / 4

Gastronomad kombinuje elemente putopisne emisije sa kulinarstvom. Svi recepti i mesta koji su prikazani predstavljeni su sa jakim ličnim pečatom neposrednog iskustva voditelja Nenada Gladića. Lepi Brka proputovao je svet na najbolji način, uvek u blizini kvalitetne kuhinje. Kao ugostitelj na luksuznom kruzeru, polako je postajao gurman i svetski putnik, upoređujući jela pripremljena u vrhunskoj kuhinji sa receptima iz zemalja odakle ta jela potiču.

Priča jednog gastronomada započinje prelaskom granica za koji nisu potrebni biometrijski pasoš, ni vize, kao ni mnogo novca. Osvežene Mediteranom, začinjene u Aziji, pobiberene u Meksiku. Njegove uspomene oplemenjuju bojom, ukusom i mirisom, zavodljivim šarmom nas tka u svoj čarobni ćilim gastronomije. Takođe, poruka emisije je da svako može da kuva i da recepti sa pedigreom mogu naći put do vaše trpeze putujući duhom kuhinjske avanture.

TAGOVI: RTS
makonda-tracker