treći brat holms

Obožavaoci serije Šerlok van sebe: Najseksepilniji muškarac na svetu se pridružuje ekipi - i to kao još jedan Holms!

0
Kada je krajem treće sezone Majkroft Holms pomenuo da njih dvojica imaju još jednog brata, najzagriženiji fanovi počeli su da nagađaju ko bi njega mogao da igra. Niko nije očekivao ovakvu zvezdu!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, kako piše britanski Independent, ekpisi koja stoji iza televizijske serije "Šerlok" mogao bi da se priduži - Tom Hidlston!

 

Tom Hidlston ne prestaje da oduševljava žene: Kad je on izgovori, čak i Pitagorina teorema zvuči seksi! (VIDEO)

 

Kada je upitan postoji li mogućnost da glumac koji je po mnogima najseksepilniji umetnik današnjice zaigra u popularnoj Bi-Bi-Sijevoj seriji Mark Gatis, koji igra lik Majkrofta Holmsa i scenarista je serije, rekao je da bi on i njegov saradnik Stiven Mofat to voleli, ali sumnjaju da će se zaista dogoditi zbog Hidlstonovog prezauzetog rasporeda - ipak je reč o filmskoj zvezdi.

 

Međutim, producenti serije već nekoliko puta su nagovestili da je ovo moguće - fotografijom Benedikta Kamberbeča (koji igra Šerloka Holmsa) i Toma Hidlstona potpisanu rečju blud (koja se čita isto kao blood - krv).

 

foto: Profimedia

"Tvit" je posle nekog vremena uklonjen, ali je Bi-Bi-Si Stor objavio video koji izgleda kao trejler za novu sezonu, iako je reč o Kamberbečovim i Hidlstonovima scenama iz nekih ranijih ostvarenja.

 

Venčao se Šerlok Holms: Benedikt se oženio na Dan zaljubljenih

 

 

Još uvek nije poznato da li je Tom definitivno deo postavke za četvrtu sezonu, ali je internet zajednica poludela nakon što je ova vest objavljena.

 

Zaboravite Kim: ON će srušiti internet snimcima bez odeće! (VIDEO)

 

Već je skovan haštag #Hiddlebatch - spoj prezimena Hidlston i Kamberbeč, a obožavateljke ne mogu da sakriju koliko su oduševljene što će se njihovi miljenici naći rame uz rame na ekranu.

makonda-tracker