Sutra finale turnira Igrajmo za 16

0
Finale XIII Memorijalnog turnira Radio- televizije Srbije u malom fudbalu Igrajmo za 16 biće održano u nedelju 22. aprila u Sportskom centru Voždovac. Prenos na Drugom programu i satelitskom od 17 časova.

Fudbalski turnir kojim se RTS simbolično iz godine u godinu seća tragično nastradalih kolega u NATO bombardovanju zgrade RTS 1999. godine, ove godine prerastao je u pravu sportsku manifestaciju. Takmičenja se u kontinuitetu održavaju od februara, učestvuje rekordnih 39 ekipa, a tokom samog finala u nedelju, u saradnji sa Sportskim savezom Beograda i Olimpijskim komitetom Srbije, RTS svim posetiocima organizuje bogat i zanimljiv program u i oko sale Sportskog centra Voždovac.

Prvi finalista turnira, pobednik u kvalifikacijama za ekipe RTS-a je tim Košutnjak. Drugi finalista biće poznat posle završnice kvalifikacija po grupama koje se igraju u subotu 21. aprila u Posko areni od 10 časova. Sastaju se pobednici grupe Prijatelji (ekipa Vatrogasna brigada), Partneri (ekipa Telenor), Mediji (ekipa RTV Vojvodina) i pobednik grupe Dijaspora.

Program Memorijala ove godine počinje već u 15 časova Olimpijskom radionicom za najmlađe učesnike. Sledi utakmica dečaka, petlića iz FK Rad i OFK, ženskih ekipa RTS i Studio B i neposredno uoči finala, revijalna utakmica između glumaca serije Vojna akademija i sportista Olimpijaca naše zemlje, učesnika Igara u Londonu i prethodnih olimpijskih takmičenja.

Prenos finala Memorijala Igrajmo za šesnaest je na Drugom i Satelitskom programu od 17 do 19 časova. Reditelj prenosa je i predsednik Organizacionog odbora turnira Igrajmo za 16 Veselin Grozdanić. 

TAGOVI: RTSfudbal123
makonda-tracker