neprepoznatljiv

Kako danas izgleda Randu, bacač noževa iz serije "Kasandra"? Prošlo je 30 godina i sada ga sigurno ne biste prepoznali

0

Megapopularna latinoamerička serija ostala je upamćena do danas 

Randu iz Kasandre glumi u pozorištu i ne biste ga prepoznali
Randu iz Kasandre glumi u pozorištu i ne biste ga prepoznali foto: Youtube printscreen/zarakali

Kada se te davne 1992. godine prvi put prikazala prva epizoda čuvene sapunice "Kasandra" cela Srbija ostala je očarana ovim formatom, a kako su epizode odmicale mnogi su postali pravi zaljubljenici u njene likove.

 

Neki su bili očarani prelepom glavnom glumicom, Koraimom Tores, koja je tumačila ulogu Kasandre, a bilo je i onih koji su ludovali za sporednim likovima, Osvaldom Riosem, koji je glumio dva lika, braću blizance Ignjasija i Luis Davida Konteresasa.

 

 

Iako nije bio glavni lik, u seriji se zbog svoje uloge i veoma specifičnog zanimanja istakao i glumac Enri Soto, koji je igrao Randua, bavača noževa, kojem je Kasandra bila obećana.

 

Ovu uzbudljivu priču gledali smo godinu dana, a njene likove pamtimo i danas. Ipak, prošlo je više od 30 godina od tada i vreme je učinilo svoje, pa većinu glumaca danas sigurno ne  biste prepoznali.

 

 

Henri Soto rođen je u Karakasu 29. maja 1961. godine, a kako je od snimanja „Kasandre“ prošlo više od tri decenije, glumac danas izgleda znatno drugačije.

 

Soto sada glumi u pozorištu i bavi se humanitarnim radom, a na društvenim mrežama s vremena na vreme deli fotografije i snimke sa snimanja „Kasandre“, te mu je očigledno ova uloga ostala u lepom sećanju.

 

Bonus video:

 

Anđela Jovanović otkrila svoj najveći porok 

 

 

makonda-tracker