danas ima 62 godine

Popularna serija joj je bila i BLAGOSLOV I PROKLETSTVO: Kako danas izgleda Rodnijeva žena Kasandra iz "Mućki"?

0

Britanska glumica Gvinet Strong glumila je Kasandru, suprugu Rodnija Trotera u legendarnoj seriji "Mućke".

foto: UKTV/PinPep / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: UKTV/PinPep / Shutterstock Editorial / Profimedia

I nakon ove uloge Gvinet je nastavila da se bavi glumom, ali joj se više nikada nije ponovio uspeh koji je doživela u ovoj kultnoj seriji.

 

Glumica je ponovo privukla pažnju britanskih medija nakon što se pojavila u seriji "EastEnders".

 

 

Iako su prošle godine od emitovanja poslednje epizode "Mućki", ljubitelji njengo rada su se veoma obradovali što će ponovo imati prilike da je gledaju na malim ekranima.

 

Učešće u Mućkama i kultna uloga Kasandre doneli su joj veliku popularnost, ali su joj postavili i veoma visoke kriterijume kada je gluma u pitanju. Zbog toga se u medijima često spekulisalo o tome da li joj je ova popularna serija više donela ili odnela, na šta je glumica odgovorila.

 

 

- Mislim da je ova serija za mene bila i blagoslov i prokletstvo. Svako ko je u bilo čemu bio toliko popularan će uvek imati taj osećaj "mogu li da pobegnem"? Da li mogu da nestanem odatle? Ali na kraju dana mislim da moraš da prihvatiš da ne možeš pobeći. Bio je to sjajan posao, dobra uloga, bila je dobro napisana i u seriji su bili zaista odlični glumci. To su sve pozitivne strane. Ipak, takav posao pravi senku nad ostalim poslovima - rekla je svojevremeno za BBC Gvinet.

 

Gvinet danas ima 62 godine.

 

makonda-tracker