kakvo pojačanje!

Dvojica VELIKIH GLUMACA stižu u seriju "Igra sudbine"! Godinama ih obožavate, a svaka njihova uloga je NEZABORAVNA

0

Popularna serija "Igra sudbine" proteklih meseci prolazi kroz temeljne promene, a sada se glumačkoj ekipi pridružuju dve žive legende 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što su se iz ovog projekta povukli scenarista Žarko Jokanović i njegova supruga i glumica koja je igrala glavni ženski lik Milica Milša, "Igru sudbine" su napustili i Sandra Bugarski, Mira Banjac i Danica Ristovski, dok je najavljen povratak nekih starih likova.


Kako sada piše Blic, publika će uskoro upoznati nove junake, a njih će igrati velikani srpske glumačke scene – Voja Brajović i Ljuba Bandović!

 

Voja Brajović jedno je od najvećih imena domaćeg glumišta
Voja Brajović jedno je od najvećih imena domaćeg glumištafoto: Marina Lopičić

Iako neće biti stalna postava "Igre sudbine", sigurno će na neki način obeležiti seriju.


Velika mi je čast i zadovoljstvo što su moji prijatelji Voja Brajović i Ljuba Bandović specijalni gosti, gostujuće zvezde u seriji "Igra sudbine". Produkcija je osmislila koncept da u toku ove emitujuće sezone imamo pregršt glumačkih zvezda koje će gostovati u seriji, kako domaćih i regionalnih, tako i evropskih. Sad nam je i Holivud blizu – rekao je za "Blic" Nikola Burovac, producent serije.

 

Ljuba Bandović godinama važi za jedno od omiljenih lica
Ljuba Bandović godinama važi za jedno od omiljenih licafoto: Milan Maricic/ATAImages

Legendarna glumica Mira Banjac nedavno je progovorila o svom napuštanju serije "Igra sudbine".

 

Nemam šta da kažem na tu temu. Neću da pričam čisto da bih nešto rekla. Sve te priče koje se sada pletu njihova su žvaka. Ja sam se dostojanstveno povukla i, iskreno da kažem, jedva sam čekala da izađem odatle. Sada sam kod kuće i brinem o svom zdravlju, a to što oni rade jedna je velika žvaka – rekla je Mira za Kurir.

 

Mira Banjac nije komentarisala tvrdnje da joj produkcija serije 'Igra sudbine' duguje dva honorara
Mira Banjac nije komentarisala tvrdnje da joj produkcija serije "Igra sudbine" duguje dva honorarafoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker