kulinarstvo i zabava

PRVA EPIZODA FINALNE NEDELJE "MAJKI I SNAJKI" DONELA JE PREGRŠT IZNENAĐENJA: Seka i Raša otkrili nova, stroga PRAVILA!

0

Četiri porodice se bore za glavnu nagradu, vikendicu na željenom mestu, a svoje sposobnosti je večeras pokazala porodica Jovičić.

foto: kurir tv printscreen
foto: kurir tv printscreen

Ušli smo u prvu epizodu finalne nedelje kulinarskog šou-programa "Majke i snajke", a tokom narednih dana videćemo takmičarke iz četiri porodice koje su se najbolje pokazale tokom kulinarskih zadataka.

 

Seka i Raša su najavili nova pravila i tajno glasanje, te će ocene žirija biti prikazane tek na kraju nedelje.

 

Aleksićeva je obišla večerašnju porodicu Jovićić, koja ju je ugostila na divnom ručku.

 

Majka Ljubinka i snajka Marija jedva su čekale da ukrste varjače i još jednom dokažu koliko su spretne u kuhinji. Ove večeri izvukle su komplikovano jelo pod nazivom "Terijaki losos i čokoladni sufle", a zadatku se nimalo nisu obradovale.

 

No, Vlačić je istakao da će imati pomoć u vidu vodića i malih tajni.

 

Na mini-pijaci se takmičarke nisu najbolje snašle, te su zaboravile nekoliko namirnica, ali to ih nije omelo da pažljivo i marljivo pripremaju obrok.

 

1 / 8 Foto: kurir tv printscreen

 

Publika je bila iznenađena kojom brzinom su spremale hranu, s obzirom na to nisu bile sigurne da li će se snaći, ali im je Vlačić pomogao svojim savetima.

 

Vreme za kuvanje je isteklo, te je hrana serviranja i spremna za degustiranje. Nakon voditeljskog para, probale su i dame iz žirija, čiji sud će se znati u petak, dok su Raša i Seka ocenili porodicu ocenama osam i šest.

 

 

1 / 3 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Stigao je i sin Dušan, koji je nakon degustiranja uspeo da pogodi koje jelo je pravila majka, a koje snajka. Osvojio je dodatni poen za porodicu.

 

Gledajte nas i sutra od 20h na Kurir televiziji!

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker