nova epizoda majki i snajki

SEKA RASPISALA KONKURS ZA MUŽA MILICE PAVLOVIĆ: Pevačica progovorila o UDAJI, a evo šta njen suprug MORA da poseduje

0

Pred gledaocima televizije Kurir je potpuno drugačija nedelja od svih do sada. Domaćini Majki i snajki ove nedelje ugostiće zanimljive ljude iz javnog života koji će kuvati za one kojima je pomoć najpotrebnija

foto: kurir tv
foto: kurir tv

U trećoj epizodi revijalne nedelje domaćini popularnog kulinarskog takmičenja Seka Aleksić i Raša Vlačić ugostili su specijalne gošće.

 

Naime, varjače večeras ukrštaju dve poznate dame - voditeljka Kurir televizije Olja Lazarević i pevačica Milica Pavlović, koje će se boriti za nagradu koja će otići u humanitarne svrhe.

 

Dame su dobile zadatak da pripreme palačinke, a voditelji su potom najavili i večerašnjeg degustatora - glumca Miodraga Radonjića, koji je priznao da je veliki gurman.

 

Večerašnje takmičarke odmah su se bacile na posao, a Milica je priznala da se ne snalazi baš najbolje u kuhinji, pa je najveći deo posla umesto nje obavio Raša.

 

Pevačica je bodrila Rašu dok je obavljao njen posao, što je zabavilo sve prisutne u studiju, a potom je rešila da se "odmori", te se pridružila snajkama.

 

- Stoji ti to da budeš snajka - prokomentarisao je Raša, a Milica je priznala da će se udati na "Sveti Nikad", nakon čega je Seka rešila da preuzme stvar u svoje ruke.


Voditeljka je, naime, odlučila da raspiše konkurs za muža Milice Pavlović, a onda je počela da nabraja pevačicine kvalitete i dodala šta je ono što njen potencijalni suprug mora da poseduje:

 

- Ako želite da budete suprug seksi senjorite, morate da znate da kuvate! - rekla je Seka.

1 / 15 Foto: kurir tv

Takmičarke su uz malu Sekinu i malo veću Rašinu pomoć odgovorile na zadatak u predviđenom roku, nakon čega su servirale jela.

 

Nakon čistih desetki koje su dobile od članica žirija, na red je došao i večerašnji degustator, Miodrag Radonjić.

 

Glumac je priznao da je pred njim težak zadatak, zbog čega nije mogao da odluči koje jelo mu se više dopalo, ali je pokušao da pogodi koja dama je pripremala koje jelo.

1 / 3 Foto: kurir tv

Ipak, uspeo je da odgovori na zadatak, što je ovom timu donelo dodatna 3 boda i dnevnu nagradu koju će proslediti u humanitarne svrhe.

 

 

makonda-tracker