majke i snajke

POPULARNE PEVAČICE U ULOZI TAKMIČARKI: Seka i Raša u prvoj epizodi revijalne nedelje ugostili SPECIJALNE GOSTE

0

Pred gledaocima televizije Kurir je potpuno drugačija nedelja od svih do sada. Domaćini Majki i snajki ove nedelje ugostiće zanimljive ljude iz javnog života koji će kuvati za one kojima je pomoć najpotrebnija

foto: kurir tv
foto: kurir tv


U prvoj epizodi revijalne nedelje domaćini popularnog kulinarskog takmičenja Seka Aleksić i Raša Vlačić ugostili su specijalne gošće.

 

Naime, varjače večeras ukrštaju dve poznate dame sa naše estrade - Vera Matović i Slađa Alegro, koje ne skrivaju uzbuđenje zbog večerašnjeg takmičenja gde se bore za nagradu koja će otići u humanitarne svrhe.

 

Nakon što su odabrale jelo koje će pripremati - batake sa pirinčem, dame su zauzele svoje pozicije, a voditelji su najavili još jednog specijalnog gosta - poznati reper Đus večeras će biti u ulozi degustatora!

1 / 21 Foto: kurir tv

Dame su se nakon nabavke namirnica odmah "bacile" na posao, a Seka i Raša odlučili su da im pomažu tokom pripreme, budući da je reč o specijalnim epizodama i posebnim pravilima.

 

U studiju je vrlo brzo zavladala vesela atmosfera, a Seka, Vera i Slađa nisu propustile priliku i odmah su počele pesmom da zabavljaju gledaoce i članice žirija. Pesme su se nizale jedna za drugom, a priprema jela polako je morala da se privodi kraju.

 

Dame su, uz malu Rašinu i Sekinu pomoć, jela pripremila u predviđenom roku, a onda su na red došle ocene žirija.

 

Članice žirija probale su servirana jela i ocenile večerašnje takmičarke čistim desetkama, a potom je jela probao i Đus.

 

Reper je uspeo da pogodi koja dama je pripremala koje jelo, što je ovom timu donelo dodatna 3 boda, ali i dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara, koje će pokloniti u humanitarne svrhe.

 

1 / 10 Foto: kurir tv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker