nova epizoda majki i snajki

IMALI SU NAJTEŽI ZADATAK DO SADA: Seka i Raša odlučili koje takmičarke su se plasirale direktno u FINALE!

0

U poslednjoj polufinalnoj epizodi Majki i snajki varjače ukrštaju članice porodice Stojković

foto: kurir tv
foto: kurir tv


Domaćini popularnog kulinarskog takmičenja Majke i snajke, Seka Aleksić i Raša Vlačić u poslednjoj polufinalnoj epizodi ugostili su članice porodice Stojković, snajku Zoricu i majku Katu.

Takmičarke su ovog puta dobile zadatak da pripreme gambore u tempuri i voćnu salatu sa pudingom od vanile, a uprkos strožim pravilima koja podrazumevaju samo 90 sekundi za pijacu, dame su uspele da nabave sve potrebne namirnice, pa i Rašin specijalni, bonus sastojak - "začin za ljubav".

 

Zorica i Kata odmah su se bacile na posao, a priznale su da ovo jelo za njih predstavlja pravi izazov, budući da kod kuće gambore veoma retko pripremaju.

 

Ipak, uspele su da odgovore na zadatak, a onda su na red došle i ocene žirija. Takmičarke su od članica žirija dobile maksimalnih 20 bodova, a onda je pripremljena jela probao i Zoricin suprug i Katin sin Marko.

1 / 13 Foto: kurir tv

Marko je priznao da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova supruga, a budući da je uspeo da pogodi koja dama je pripremila koje jelo, porodica Stojković je osvojila jedan dodatni bod, ali i dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara.

 

Kao i svakog petka, i večeras su odabrane nedeljne pobednice.
U konkurenciji su porodice Aleksić, Batlak, Stojković, Radenović i Kovačević.

Seka i Raša pred sobom su imali, kako su priznali, najteži zadatak do sada.

1 / 4 Foto: kurir tv


Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja nagradu od 100 hiljada dinara.


Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker