soc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

KULINARSTVO + ZABAVA

SEKA OBULA RAZLIČITE CIPELE, RAŠA ŠOKIRAN: Nova emisija šoua "MAJKE&SNAJKE" donela nove zadatke i MNOGO ZABAVE

Emisiju gde se majke i snajke takmiče koja je bolja kuvarica vode pevačica Seka Aleksić i kuvar Radomir Raša Vlačić, a nagrada je 4.300.000 dinara i porodična vikendica.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Osim glavne nagrade, tu su nedeljne i dnevne. Dnevna od 10 000 dinara, a nedeljna 100 000 dinara.

 

Polufinalna pravila igre su da se tokom sedmice takmiči pet porodica, dok svakog dana jedan par snajki i majki ima priliku da u roku od 60 minuta pokaže kulinarsko umeće. Za nabavku imaju 90 sekundi. Na pijaci se nalazi tajni sastojak koji ako pronađu njihovo jelo može biti samo ukusnije.

 

Preostale majke i snajke ocenjuju jela, ali i voditeljski par Seka i Raša, dok muž donosi nagradu od 10.000 dinara i jedan dodatni bod ako pogodi čije je jelo.

 

Navikli smo da nas Seka iz emisije u emisiju iznenađuje svojim kreativnim odevnim kombinacijama, a večeras posebno privukla pažnju zbog svojih cipela. Raša je primetio da je Seka došla u različitim cipelama i zbunjeno joj skrenuo pažnju na to, a ona mu je objasnila da je u pitanju kolor blok.

 

1 / 4 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Večeras su se varjače ukrstile snajka Roberta i majka Duška Aleksić.

Porodica Aleksić dolazi iz Beograda. Roberta kaže da je njena svekrva majstor za sarme i da je njen specijalitet kosovska pita. Duška ima samo reči hvale za njenu snajku, vrlo se lepo slažu. S obzirom da je Roberta poslastičar, ona je majstor za slatkiše. Sreten kaže da njegova majka bolje kuva, upravo je on došao na ideju da se njegove dame prijave za šou.

 

Snajka izvlači kovertu, zadatak za večeras je paelja.

 

Takmičarke su prikupile namirnice na vreme i tako su izbegle kaznene minute.

 

Takmičarke su skeptične jer nisu nikada pripremale paelju. Uz pomoć master šefa Raše, one su sa lakoćom pripremale ovaj zahtevan španski specijalitet.

Uspele su da serviraju kompletno jelo na vreme.

 

Srećko je nakon degustacije prednost dao jelu sa njegove desne strane. Smatra da je njegova supruga pripremila ukusnije jelo. Srećko nažalost nije pogodio i tako su Aleksići ostali bez jednog dodatnog poena i dnevne nagrade od 10.000 dinara.

 

Porodica Aleksić je uzela ukupno 17 poena! Sutra za nas kuva porodica Stojković, a kako će se one snaći, ispratite u 60. epizodi Majki i Snajki!

Gledajte "Majke&Snajke" svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20 časova i reprizu narednog dana u 15.05 časova.