NOVA EPIZODA MAJKI I SNAJKI

SEKA I RAŠA U ULOZI PROVODADŽIJA: Voditelji čvrsto rešili da takmičarki nađu MUŽA, a ovo su njihovi USLOVI!

0

U novoj epizodi Majki i snajki varjače ponovo ukrštaju članice porodice Batlak/Ratković.

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Domaćini popularnog kulinarskog takmičenja Majke i snajke u novoj polufinalnoj emisiji ponovo su ugostili članice porodice Batlak/Ratković - snajku Sanju i majku Sonju.

Takmičarke su ovog puta dobile zadatak da pripreme giros.

Dame su nakon nabavke namirnica počele sa pripremom jela, a Seka je odmah započela neobavezno ćaskanje sa majkom Sonjom, tokom kog je došla do zaključka da želi da joj pomogne da pronađe - muža!

Voditeljka nije gubila vreme, pa je odmah pitala Rašu da li ima neku ideju:

- Rašo imaš ti nekog ujaka, strica, prijatelja?

- Imam, al nije niko slobodan. Da nađemo nekog kuvara? - predložio je Raša, a takmičarka se složila da iako voli da kuva, pomoć u kuhinji bi joj dobro došla.

- Ne bih se bunila da neko kuva umesto mene - rekla je Sonja kroz smeh, a Seka i Raša potom su zajedničkim "snagama" sastavili spisak potrebnih osobina koje bi trebalo da poseduje Sonjin potencijalni udvarač.

- Tražimo muškarca, savršenog partnera za našu Sonju. Prvi uslov da zna da kuva, drugi, podrazumeva se, da je slobodan. Pod tri da bude džentlmen, pod četiri da je posvećen.

- Da je dobar čovek, da ima dušu - dodala je Sonja.

1 / 11 Foto: kurir tv

Nakon što su se lepo zabavili i nasmejali sve u studiju svojom "akcijom provodadžisanja", Seka i Raša probali su pripremljena jela, a potom su na red došle i ocene žirija.

Članice žirija takmičarkama su dodelile ukupno 18 bodova, a potom je jela probao i Sanjin izabranik i Sonjin sin Vladimir, koji je priznao da mu se više dopalo jelo koje pripremila njegova supruga.

Budući da nije uspeo da pogodi koja dama je pripremila koje jelo, takmičarke su ostale bez jednog dodatnog boda, ali i dnevne nagrade od 10 hiljada dinara.

Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja nagradu od 100 hiljada dinara.


Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

makonda-tracker