nova epizoda majki i snajki

"MAJKA GA JE NAPUSTILA KAD JE BIO BEBA I NIKAD VIŠE NIJE DOŠLA PO NJEGA": Potresna priča takmičarke dotakla je sva SRCA

0

U novoj epizodi popularnog kulinarskog takmičenja Majke i snajke varjače udružuju članice porodice Đukić/Dimitrišin

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Domaćini popularnog kulinarskog šou programa Majke i snajke, Seka Aleksić i Raša Vlačić, u novoj epizodi ugostili su takmičarke Juliju Đukić i Janju Dimitrišin.

 

Iako smo navikli da, kao što i sam naziv emisije kaže, takmičarke budu "majke i snajke", ovog puta umesto majke, došla je - baka! Naime, baka Janja ispričala je potresnu životnu priču svog unuka Dimitrija, kog je majka napustila kada je bio beba, a onda je ona preuzela brigu o njemu.

 

- Nije imao ni godinu dana kada ga je majka ostavila kod mene i više nikada nije došla po njega. Ja sam ga odgajala i odškolovala i sve - priznala je Janja, a njena priča dotakla je srca svih prisutnih u studiju, a posebno voditeljke Seke Aleksić.

 

- Ali on je imao veliku sreću sa takvom bakom - odgovorila je Seka, koja je potom odlučila da pređe na vedrije teme i našalila se da bi bila savršena kuma takmičarki Juliji i njenom izabraniku Dimitriju.

 

1 / 7 Foto: kurir tv

Baka Janja se složila i priznala da bi volela da Seka kumuje venčanju njenog unuka i snajke.

 

- Baka Janjo vi ja bismo bili najveseliji na svadbi - priznala je Seka, a baka Janja se odmah nadovezala:

 

- Igraćemo na astal! - izjavila je Janja i izazvala lavinu smeha u studiju.

 

- Julija jel možeš ti da zamisliš mene i baka Janju na astalu? Šou bismo napravile! - priznala je Seka.


Takmičarke su dobile zadatak da pripreme ćufte u sosu od mirođije sa pire krompirom i kupus salatu, a nakon pribavljanja namirnica "bacile" su se na posao. Nakon što su odgovorile na zadatak u predviđenom roku, servirale su jela, a potom su na red došle ocene žirija.

 

Osim što su se svi prisutni u studiju složili da je baka Janja beskrajno simpatična i zanimljiva, priznali su i da je veoma lepo odgovorila na zadatak, te su joj dodelili 8 bodova, dok je jelo snajke Julije ocenjeno čistom desetkom.

 

Takmičarke su od žirija dobile ukupno 18 bodova, a onda je jela probao i Julijin izabranik i baka Janjin unuk Dimitrije.

 

1 / 3 Foto: kurir tv

 

Dimitrije je priznao da mu se više dopalo jelo koje je pripremila njegova izabranica Julija, a kada je na red došlo otkrivanje koje jelo je pripremila koja dama usledilo je pravo i potpuno neočekivano iznenađenje.

 

Naime, Dimitrije je u kutijici u kojoj se obično krije ime takmičarke sakrio verenički prsten, te je iskoristio priliku da pred kamerama izvede romantičnu prosidbu!

 

Julija je kao iz topa rekla da, a članice žirija nisu mogle da zadrže suze.

 

Seka i Raša čestitali su budućim mladencima i priznali da su presrećni što se u njihovoj emisiji dogodila prva prosidba.

 

majke i snajke
foto: kurir tv

 

 

makonda-tracker