kulinarstvo i zabava

SEKINE KRITIKE SU URODILE PLODOM, MUŽ JE KOD KUĆE: Nova epizoda "Majki i snajki" je oduševila gledaoce, napeto do kraja!

0

Porodica Kovačević je po drugi put pokazala svoje sposobnosti.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Večerašnja epizoda najgledanijeg kulinarskog šou-programa "Majke&Snajke" bila je jedna od uzbudljivijih, jer su nam se po drugi put predstavile članice porodice Kovačević.

 

Snajka Ana i majka Vera su se veoma dobro pokazale u toku prošlog gostovanja, a izabranik Svetozar uspeo je da osvoji dnevnu nagradu od deset hiljada dinara, jer je pogodio koje spremao zadato jelo.

 

Takmičarke su i ove večeri bile spremne za kulinarstvo, ali i za razgovor sa Sekom i Rašom.

 

Vera je majstor za kolače, s obzirom na to da radi u poslastičarnici, dok Ana bolje spremna slana jela, jer sa suprugom drži brzu hranu. Ona je i izvukla karticu, na kojoj je pisalo zadato jelo. U pitanju je kotlet soma sa krompir salatom, ali i jabuke u šlafroku.

 

Bile su spremne da na mini-pijaci pokupe sve namirnice, ali je snajka ovog puta zaboravila belo brašno, te im je ostalo dva minuta manje za kuvanje.

 

To ih nije omelo, već su obe bile spretne i raspoložene tokom pripreme obroka i poslastice.

 

1 / 9 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Seka je pitala Anu da li suprug  i dalje izlazi do kasno, kao što je istakla u prošlom gostovanju, ali je dobila odgovor koji nije očekivala, da se Svetozar potpuno promenio i  da više nema loših navika, jer je javno kritikovan. 

 

Aleksićeva je predložila da ih i u narednom periodu savetuje i Svetozara drži pod kontrolom.

 

1 / 3 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Vreme za kuvanje je isteklo, te je došlo vreme da se hrana servira i degustira.

 

Nakon voditeljskog para, probale su i dame iz žirija. Majke su Veru ocenile sedmicom, dok su snajke Ani dale čistu desetku.

 

Stigao je i sin Svetozar, koji je bio spreman da pogodi koje jelo je pravila majka, a koje snajka. I ovog puta je uspeo da osvoji dnevnu nagradu i dodatna tri poena za porodicu.

 

Pratite nas i sutra od 20h na Kurir televiziji.

 

 

 

 

 

makonda-tracker