nova epizoda majki i snajki

"MA, RAŠA JE KAO SVEKRVA!": Takmičarka urnebesnom izjavom nasmejala Seku Aleksić do SUZA!

0

U novoj epizodi Majki i snajki varjače su udružile članice porodice Ninković/Arsić

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Domaćini emisije Seka Aleksić i Raša Vlačić večeras su ugostili članice porodice Ninković/Arsić, snajku Mariju i majku Nadu. Osim što će se takmičarke boriti za dnevnu nagradu, večeras će se odlučiti i koja porodica će kući poneti nedeljnu nagradu u iznosu od 100 hiljada dinara!

 

Dame su dobile zadatak da pripreme zapečen losos u povrću i sutlijaš. Kako su takmičarke otkrile, veoma su zadovoljne odabirom jela s obzirom na to da se losos može pripremiti na više načina, pa smatraju da neće imati problema tokom pripreme.


Seka i Raša, kao i uvek, trudili su se da pomognu takmičarkama tokom pripreme jela, ali su iskoristili priliku i da se ispričaju sa njima o detaljima iz života. Kako domaćini svaku priliku koriste i da se našale, Seka je i ovog puta prokomentarisala svog kolegu Rašu.

 

- Inače Nado, ako niste primetili, Raša uvek mora da se meša u sve - prokomentarisala je Seka, a onda je usledio neočekivan odgovor:

 

- Ma, kao svekrva! - dodala je Nada, a njena izjava izazvala je lavinu smeha u studiju, a posebno je nasmejala Seku.

1 / 5 Foto: kurir tv

 

Po isteku vremena za pripremu, takmičarke su servirale svoja jela, a odlukom žirija u ovoj epizodi dodeljeno im je ukupno 18 bodova.

 

Nadin sin i Marijin izabranik Miloš takođe je probao pripremljena jela, a potom priznao da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova izabranica Marija.

 

Budući da je pogodio koja dama je pripremila koje jelo, porodica Ninković/Arsić dobila je dodatna 3 boda, ali i dnevnu nagradu u iznosu od 10 hiljada dinara.

 

Došlo je vreme i za odabir ovonedeljnog pobednika, a Seka i Raša imali su težak zadatak. Ipak, nakon sabiranja bodova, pobedu je ove nedelje odnela porodica Bastalec, koja je nagrađena nedeljnom sumom od 100 hiljada dinara.


Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.

 

Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker