nova epizoda majki i snajki

SUZE U STUDIJU: Seka nije mogla da obuzda EMOCIJE i rasplakala se pred kamerama, a onda je usledilo IZNENAĐENJE!

0

U novoj epizodi Majki i snajki varjače su po drugi put ukrstile članice porodice Grcić

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Domaćini emisije Majke i snajke, Seka Aleksić i Raša Vlačić, u novoj epizodi ponovo su ugostile članice porodice Grcić, majku Veru i snajku Slađanu.

 

Dame su ovog puta dobile zadatak da pripreme grčke ćufte, a kako su priznale, do sada su ih pripremale samo na klasičan način, dok im je za "grčku verziju" bila potrebna mala Rašina pomoć.

 

Voditelji su potom ugostili Verinog sina i Slađaninog supruga Davora, koji je u studio došao sa ćerkicom u naručju.

 

1 / 9 Foto: kurir tv

Njihova naslednica raznežila je sve prisutne u studiju, a posebno Seku koja nije mogla da obuzda emocije, pa se rasplakala pred kamerama.

 

Raša je, kao i uvek, pokušao da se našali sa Sekom, a ona je, budući da je majka dva sinčića, priznala da žene mnogo drugačije reaguju u takvim situacijama od muškaraca.

 

- Kod muškaraca je to malo drugačije... Ako se uopšte i rasplačete! - odbrusila mu je Seka kroz osmeh.

 

Takmičarke su se potom bacile na posao, a uz Rašinu i Sekinu pomoć uspele su da odgovore na zadatak u predviđenom vremenskom roku. Jela su zatim i servirale, a onda su došle na red ocene žirija.

 

Ipak, Seka je rešila da pre toga priredi specijalno iznenađenje svom kolegi.

 

Naime, nakon što mu se izvinila za momente kada je bila gruba prema njemu, u studio je ušla pevačica Slađa Alegro, što je oduševilo Rašu, ali i sve prisutne u studiju.

 

Slađa, koja je inače Sekina najbolja prijateljica, priznala je da će se u jednoj od narednih emisija naći u ulozi takmičarke, a potom je pozdravila domaćine i rekla da s nestrpljenjem iščekuje njihov naredni susret.

 

1 / 4 Foto: kurir tv

 

Takmičarke su od članica žirija dobile ukupno 16 bodova, a onda je jela probao i Vesnin sin i Slađanin suprug Davor.

 

Davor je priznao da mu se više dopalo jelo koje je pripremila njegova majka, a budući da nije pogodio koja dama je pripremila koje jelo, porodica Grcić nije osvojila dodatna 3 boda, ali ni dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara.

 

Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.

 

Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker