nova epizoda majki i snajki

"NEMAM ŠTA DA RADIM, NE DATE MI DA PRIČAM": Seka Aleksić po želji takmičarke razgovor zamenila - pesmom!

0

U novoj epizodi kulinarskog takmičenja Majke i snajke, varjače su po drugi put udružile članice porodice Bastalec.

foto: Kurir TV
foto: Kurir TV

Majka Ljubica i snajka Sanela Bastalec drugi put su se našle u ulogama takmičarki popularnog kulinarskog takmičenja Majke i snajke. Ovog puta dame su dobile zadatak da pripreme zapečeni pileći file punjen mocarelom i spanaćem sa pire krompirom.

 

Domaćini Seka Aleksić i Raša Vlačić pitali su takmičarke da li smatraju da će uspeti da odgovore na zadatak, a snajka je priznala da će ovo jelo toliko brzo pripremiti, da će joj ostati i viška vremena. Raša je iskoristio priliku i zamolio takmičarku da, ukoliko joj preostane vremena, za njega i Seku pripremi štrudlu, što je Sanela sa zadovoljstvom prihvatila.

 

Budući da majka Ljubica, kako je sama istakla, najviše voli da bude sama i ne razgovara previše dok obavlja poslove u kuhinji, a Seka nije propustila priliku da se našali:

 

- Je l' mogu da vam pevam nešto? Pošto nemam šta da radim, ne date mi da pričam - prokomentarisala je Seka, a potom po želji majke Ljubice zapevala jednu poznatu sevdalinku. U pevanju joj se pridružio i Raša, a oduševljene članice žirija počastile su ih velikim aplauzom.

 

Seka je priznala da ovakve pesme inače ne peva, ali je to sada učinila specijalno po Ljubicinoj želji.

1 / 8 Foto: Kurir TV

Snajka Sanela je, kao što je i obećala, Raši i Seki pripremila štrudlu, nakon što je prethodno pripremila i servirala zadato jelo.

 

Nakon isteka vremena na red su došle ocene žirija.

 

Takmičarke su od žirija dobile ukupno 19 bodova, a potom je Sanelin suprug i Ljubicin sin Nenad dao svoj sud.

 

Kako je naveo, više mu se dopalo jelo koje je pripremila njegova supruga Sanela, a budući da je pogodio koje jelo je pripremala koja dama, porodica Bastalec dobila je dodatna tri boda, ali i dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara.

 

Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.


Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

makonda-tracker