Odlične svirke

Najbolji bendovi i ovog vikenda besplatno na Adi

0
Predstojeći vikend osim lepog vremena, mogu vam obeležiti odlične svirke i vrhunska piva, ako posetite Beer Garden na makiškoj strani Ade Ciganlije.
Goblini, foto: Story press
Goblini, foto: Story press
Dža ili Bu
Nikola Vranjković Andrej Fotelja Zadrži svoj dah Protiv sebe Nagrada za strah
Dan koji nikad nije došao

Naši koncerti obično traju oko tri sata ali budući da na Beer Gardenu nastupamo sa grupom Dža ili Bu nastupi će biti ograničeni na po sat i trideset minuta Mislim da bi nas u tom slučaju bilo previše, skoro deset. Što se mene tiče odgledaću nastup Dža ili Bu iz publike kao i mnogo puta u poslednjih 20 godina. To je jedan od najpostojanijih beogradskih bendova od kada se svira rok muzika u Srbiji, a i dobri smo prijatelji. 

Dječaci



Ivo Zoni Izvodićemo pesme sa sva tri dosadašnja albuma, uključujući i poslednji Firma koji je izašao pre dva meseca.

Zoni Vojko Smoljan Đole Antonio Sviramo narodnu muziku - Volimo jer zvuk obično bude bolji nego u zatvorenim prostorima. Volimo sve svirke, jer su to noći u životu kada smo obasipani ljubavlju i pažnjom. 

The Somethings Plejboj



Sviramo sve pesme sa prvog i drugog albuma koje ljudi vole, kao i sve singlove koje smo poslednjih godina snimili, naravno u nekim novim aranžmanima. Tako da će to biti vremeplov u budućnost

ouple Up&Bege Fank. 



Naši sugrađani su - u širem smislu reči fank - fanke u zadovoljavajućoj meri, čak često i prijatno iznenade. Što se tiče plesa i muzike iz fank tradicije od 60-tih na ovamo i tu imamo dobrih momenata, a verujemo da će ekipa na Beer Gardenu osvetlati obraz Beograda po tom pitanju. Leto je



GOBLINI U ČETVRTAK NA BEER GARDENU

Goblini Golub, Alen, Vlada, Leo i Firca U magnovenju Daleki put Voz, Jedan na jedan
TAGOVI: muzika
makonda-tracker