svestrani festival

Donesi tri limenke piva i imaš besplatan ulaz: Na Summer3p festivalu Uto Karem, Silicone Soul i još 15 drugih izvođača

0

Šesnaesti Summer3p festival, koji se održava od 19. do 22. jula na Termalnim bazenima kraj jezera Palić, najavljuje sjajan provod uz najveća svetska i domaća imena elektronske, ali i hip-hop muzike.

 

Kao i svake godine, nedelju će obeležiti celodnevni program Porodični dan, uz
brojne radionice, izložbe i sportske aktivnosti, a poslepodnevno večernji muzički program ponovo obećava dobru atmosferu. Nastupiće Nandor Dekanj aka Andy Dee, koji je opstao na sceni još od 1979. godine, a svoju karijeru je započeo zahvaljujući lokalnom, ali nadaleko slušanom komercijalnom radiju Radio Subotica i muzičkom programu STUDIO 3. Pored njega biće tu i Kid Drumer, a za kraj iza DJ pulta očekuje nas Poison Charlie, sjajan partimejker i poznavalac mnogih muzičkih pravaca.

 

Jednodnevne ulaznice će moći da se kupe na ulazu u festivalski prostor odnosno Termalni bazen. Poslednjeg dana, u nedelju od 15 do 22h, ulaz će biti besplatan za sve koji donesu po tri prazne limenke.

 

Pored odličnog muzičkog programa, festival i ove godine nudi raznovrsne prateće programe sa posebnim akcentom na kreativnim sadržajima za najmlađe.


Posetioci festivala moći će svoju kreativnost i aktivizam da ispolje učešćem u

nekoj od kampanja, radionica ili sportskim aktivnostima: joga, aerobik i fitnes,
odbojka, speedminton...

 

 

makonda-tracker