ne propustite

Belgrade Beer Fest: Ove godine treća koncertna bina "Alternative stage", ulaz besplatan

0

Najveći pivsko-muzički festival u ovom delu Evrope i ovog leta će, od 15. do 19. avgusta na Ušću, ugostiti više od pola miliona posetilaca.

foto: Promo
foto: Promo

Kao jedan od najprepoznatljivijih turističkih brendova naše zemlje, Belgrade Beer Fest, već šesnaestu godinu ljubiteljima dobre zabave nudi svakog leta garantovan provod uz aktuelne pivske ukuse i koncerte prestižnih muzičkih izvođača iz zemlje, regiona i sveta, a sve to uz besplatan ulaz.

 

foto: Promo

Tokom petnaest godina postojanja, publika je mogla da uživa u preko 750 besplatnih muzičkih nastupa. Beer Fest ima bitnu ulogu u građenju dobrog muzičkog ukusa u Srbiji, zato što nikad nije napravio nijedan kompromis koji bi ugrozio kvalitet programa. Festival komunicira 365 dana sa svojim posetiocima i prati njihove potrebe, a kao proizvod sinergije zajedničkog rada organizatora i publike, ove godine će nastati nova, treća bina koja će se zvati "Alternative stage".

 

foto: Promo

Shvatili smo da dve bine nisu dovoljne za sve bendove koji zaslužuju da nastupe na festivalu, a „Alternative stage” će biti novo omiljeno mesto za sve ljubitelje malo tvrđeg zvuka! Glavna bina Beer Fest-a, zatim „Inovation stage“ i treća, alternativnija bina, doneće najbolji line up ikada, a za posetioce i lakše kretanje kroz festival, obogaćen novim sadržajima", poručuje Aleksandar Srdić iz Beogradske kulturne mreže.

Veliki iskorak u muzičkom segmentu festivala pravimo uz pomoć partnera festivala, čiji broj raste iz godine u godinu i koji svojim aktivacijama, osmišljenim nastupima i idejama doprinose da se atmosfera sa Beer Festa pamti i prepričava godinu dana. Sa nastupima koji će se odvijati u isto vreme na tri bine, stvorićemo neverovatnu muzičku lepezu i atmosferu za pamćenje.

 

foto: Promo

Osim sjajnih vesti iz muzičkog segmenta, važno mesto i ove godine zauzima pivska ponuda u okviru koje nas očekuje najveći izbor industrijskih i craft piva iz regiona do sada, kao i piva sa preporukom iz celog sveta. Prošlogodišnje nove festivalske zone, "Gostionica", "Craft land" i "Embassy of Beer" ove godine predstaviće se u još boljem izdanju sa brojnim novitetima o kojima ćemo vas izveštavati u narednom periodu. Možemo samo reći – očekujte neočekivano.

 

foto: Promo

Slogan "Više od festivala", koji će Belgrade Beer Fest snažno promovisati u narednom periodu, odnosi se na višestruku interakciju sa okruženjem, a posebno nam je drago što će saradnja sa Univerzitetom biti intenzivirana kroz razmenu ideja i interakciju sa studentima. Belgrade Beer Fest je otvoren za nove ideje koje donose mladi ljudi, u pronalaženju novih načina za unapređenje promocije Srbije u inostranstvu (kao moderne zemlje, destinacije za turizam, biznis, investicije, kreativne industrije, itd).

 

Prve objave ko će se sve popeti na imponzantne i tehnički najmodernije muzičke bine, očekujte već u narednim nedeljama!

 

 

 

makonda-tracker