ne propustite

TBF se vraća u Beograd: Veliki koncert u SubBeernom centru 27. aprila

0

Oni su "uvek kontra" klasičnim klupskim nastupima. Oni su predstavnici "ping-pong" hip-hopa, sa nezaobilaznim mirisom onog Mediterana, koji obično nije na razglednicama.
 

foto: Promo
foto: Promo

Oni su TBF, a ovaj omiljeni splitski bend svih Beograđana vraća se u SubBeerni centar, gde će 27. aprila održati veliki prestonički koncert.

Teme TBF-ovih pesama variraju od kritike političke korumpiranosti, i iskvarenih društvenih vrednosti (dominacija degenerisanih materijalnih interesa uz netoleranciju prema svemu što je različito, zatiranje urbane mediteranske kulture) do svakodnevne ulične zabave i ljubavnih tema. I sve to uz dozu humora svojstvenog samo njima.

TBF je jedna od najprogresivnijih i najoriginalnijih muzičkih priča na Balkanu.

Počeli su kao hip-hop sastav 1991. godine i menjali formu i razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom "Ping Pong: Umjetnost zdravog đira". Nakon toga njihov dolazi do njihovog uspona, formiranja posebnog muzičkog izraza i velike popularnosti u regionu.

TBF trenutno rade na pesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi dočekuju prolećno-letnju sezonu nastupa.

Beograd im nije ni palo na pamet da zaobiđu.

 

 

Ulaznice su u prodaji u kafeu Sikarica, kao i na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Eventima, i to:
800 dinara - promotivni kontigent

1.000 dinara - redovna prodaja
1.200 dinara - na ulazu u klub, na veče koncerta.

 

 

 

 

 

makonda-tracker