ne propustite

Bjesovi i Brigand ove subote nastupaju na Festivalu "Vračar Rocks" u Božidarcu

0

Bjesovi se posle prošlogodišnjeg unapred rasprodatog koncerta vraćaju u Božidarac gde će održati koncert na kome će se kao i prethodnog puta težište staviti na materijalu sa albuma koje su izdavali tokom devedesetih, ali ovog puta će set lista biti pojačana i hitovima nastalim posle tog perioda.

foto: Promo
foto: Promo

Prvi veliki uspeh Bjesova bila je pobeda na Gitarijadi u Čačku 1990. godine, a zatim je 1993. usledila je i pobeda na 27. Zaječarskoj Gitarijadi. U narednih nekoliko godina mnoštvo koncerata i velika medijska pažnja usmerena je na ovaj bend. Do danas su izdali šest albuma. Jedan od najuspešnijih albuma benda, "Sve što vidim i sve što znam" ove godine doživeo je svoje reizdanje pa će na ovom koncertu posetioci moći da čuju gotovo sve pesme sa ovog antologijskog albuma.

foto: Promo

Kao gosti na ovom koncertu nastupiće beogradsko-pančevački sastav Brigand, alternativna rok grupa oformljena 2011. godine od strane Velibora Nikolića. Bend je u septembru 2013. godine objavio svoj prvi studijski album, Zaplešimo grešnici, a februara 2017. godine izlazi i njihov drugi album, Daleko je Vavilon, inače izdat za Black Planet Records.

foto: Promo

Karte se mogu nabaviti u Felix Shopu po ceni od 500 dinara dok će na ulazu na koncert one koštati 700 dinra.

foto: Promo

Sve najsvežije informacije u vezi ovog koncerta možete pronaći na eventu: Bjesovi + Brigand u Božidarcu, subota 21/04/18 Vračar Rocks!

foto: Promo

makonda-tracker