Prodrmaće temelje SKC-a

Repetitor obeležava 10 godina debi albuma: Do sada najveći solistički koncert 1. juna u Beogradu

0

"Sve što vidim je prvi put" poručila je grupa Repetitor debi albumom. Deceniju kasnije skoro je neverovatno koliko energije ova furiozna beogradska trojka i dalje ima. Kao da je nisu trošili, već skupljali. Kao da se eksplozija ponavlja sa svakim njihovim izlaskom na binu.

foto: Promo
foto: Promo

Povodom desetogodišnjice izlaska albuma koji je promenio tok razvoja domaće scene, eksplozija prerasta u nuklearni udar.

U to vreme, 2008, SKC je bio mesto na koje su ljudi dolazili po inerciji na koncerte, čak i na nepoznate bendove. Tu smo svirali sedam puta za prve tri godine postojanja benda, što je mnogo doprinelo da dođemo do publike", seća se Boris Vlastelica i dodaje: "Želimo da prodrmamo temelje SKC-a, i da oživimo njegovu najbolju stranu!  

foto: Nemanja Đorđević

Niti jedan band na Balkanu (ovom južnoslavenskom) već dugo nije uspio ovako jednostavno, iskreno, žestoko a opet šarmantno uobličiti svoje frustracije i ispljunuti ih", pisala je terapija.net pre 10 godina i već tad je prepoznata energija koja nastavlja da osvaja svet.

Povodom desetogodišnjice debi albuma, a pred veliki Beogradski koncert koji pripremaju za 1. jun i baštu SKC-a Repetitor je objavio i tri spota sa izdanja ,"Sve što vidim je prvi put", za pesme koje do danas nisu bile ekranizovane.

Spotovi za pesme ,"Ja", "Zli sin" i "Pukotine" nastali su u Kvaki 22 u decembru 2017. godine zahvaljujući su zahvaljujući Nemanji Đorđeviću (kamera i režija) i Uni Bojić (montaža).

 

 

 

Ulaznice za koncert Repetitora 1. juna u bašti SKC-a dostupne su po specijalnoj promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIXa, DD Ticketsa, u FELIX Shop-u (TC Sremska I sprat), kao i u kafeima Mašta (Bulevar Zorana Đinđića 67) i Zbornica (Skender Begova 53b).

Redovna cena ulaznica iznosiće 800 dinara, odnosno 900 na veče koncerta, na ulazu u baštu SKC-a.

 

 

makonda-tracker