Rasel Brend: Proveo sam noć sa Kejt Mos

0
Popularni britanski komičar Rasel Brend otkrio je čitaocima svoje najnovije knjige kako je svojevremeno imao imao priliku da bude intiman sa slavnim supermodelom Kejt Mos
foto: BANG
foto: BANG

Nekadašnji srcelomac, a uskoro verni mladoženja pop pevačice Keti Peri, slavni šoumen Rasel Brend, ispričao je u svojoj autobiografskoj knjizi My Booky Wook 2: This Time It's Personal da je na listi mnogobrojnih žena sa kojima je bio, uvrštena i jedna manekenka i to, ni manje ni više, nego li slavna Kejt Mos. Istog trenutka kada su se upoznali kod njihove zajedničke prijateljice, britanske glumice Sejdi Frost, supermodel i komičar krenuli su sa flertovanjem. Prvu priliku kada su ostali nasamo iskoristili su da se poljube.

- Najzad više nije bilo vasionskog prostora između naših usana, tako da smo počeli da se ljubimo. Da, naravno da sam na jednom nivou uživao u poljupcu, ali moj um mi svojim vrištećim piskutavim, lambada signalima nije dao mira. Nastavili smo da se ljubimo, iako je moj mozak paralelno nastavljao sa svim tim silnim analizama – opisao je detaljno Brend svoje muke.

Da bi se nekako izvukao iz ove neugodne situacije, odlučio je pozove Kejt kod sebe kući i kada je ona pristala, Rasel je osetio jedno od možda najsnažnijih uzbuđenja u svom životu, ali je istovremeno bio na ivici nervnog sloma.

- Činilo mi se da njeno prisustvo u mojoj kući nema nikakvog smisla. Sve je to bio zbunjujući spoj realnog i zamišljanog. Jednako suludo bi bilo kada bih odjednom video Elvisa kako kosi moj travnjak, ili da ga zateknem u kuhinji kako sprema pasulj, ili pak da u svojoj spavaćoj sobi odjednom ugledam Elvisovu zlatnu jaknu iz 1954. godine. Elvis leži na mom krevetu i gleda me u oči. Elvis je tu. Naravno, moj um nije hteo da se isključi i prekine taj neprekidni narativni tok kako bi mi dozvolio da naprosto uživam u datom trenutku. Ma kako šašavo zvučalo, sutradan sam ustao i morao da nastavim sa svojim sopstvenim životom – otkrio je Rasel u knjizi koja bi trebalo da se nađe u prodaji od 30. septembra.

 

makonda-tracker