posle južnog vetra — kosmos!

Spojio Ruse i Amerikance — a to je samo deo njegovih uspeha: Iznenadiće vas na čemu sve Miloš Biković trenutno radi

0

U toku je snimanje nastavka serijala "Južni vetar: Na granici". Serija će imati deset epizoda, a Miloš Biković je otkrio poneki detalj.

foto: Instagram
foto: Instagram

Serija i film "Južni vetar", kada su premijerno prikazani, ostvarili su neverovatan uspeh, kao i kasniji nastavci. Svi su sa nestrpljenjem očekivali nove avanture Petra Maraša, kog tumači naš poznati glumac Miloš Biković.

 

Nova sezona predstaviće mnam velike obrte, ali i nove likove, među kojima su holivudske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts, ali i ruski glumci Oksana Akinšina i Aleksej Grišin.

 

- Možete očekivati nastavak intrigantnosti, ovo smo nazvali "Južni vetar: Na granici" upravo zbog toga jer naši junaci dolaze do granica svojih izdržljivosti i ulaze u borbu za svoj život - izjavio je Miloš Biković.

 

On nije krio ponos što je "Južni vetar" od malog filma dostigao međunarodni uspeh i došao i do saradnje sa uspešnim holivudskim glumcima, te je istakao da se nada da će se i nastavak pokazati kao uspešan i popularan projekat.

Na pitanje kako je uspeo da spoji Ruse i Amerikance da rade na zajedničkom filmu u ovom specifičnom vremenu, Biković je rekao:

 

- Mislim da su kreativnost, umetnost i kultura nešto što nas spaja i mi moramo da nastavimo da ispunjavamo tu misiju.

 

Naš glumac je rekao i da učestvuje u istorijski značajnom projektu kojim je fasciniran. Naime, u Rusiji se snima film u kosmosu, a Biković učestvuje u tom projektu, pa je istakao da je u centru za pripremu kosmonauta proveo imresivno vreme i da ne može da uporedi ni sa čim. 

 

- Prošao sam obuku u tom centru i stvarno je zanimljivo, bio sam u centrifugi, hteo sam da to ide do 6G, ali za to je bio uslov skener glave, međutim, ja to nisam hteo jer sam se plašio šta će tamo da nađu, tj. neće naći ništa, pa sam samo išao do 4G - našalio se Miloš.

Na pitanje da li se poistovetio sa ulogom Petra Maraša, odgovorio je u duhovitom maniru. 

 

- Jesam, reketiram ljude redovno - našalio se glumac.

 

O holivudskim zvezdama je rekao da što su veće zvezde u pitanju, to su više  ljubazni i ispred svega, profesionalni. O svom liku je jedino želeo da otkrije da se jako promenio i da će se kroz seriju dosta preispitivati.

 

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

 

A naravno, kako da slavne Amerikance ne odvedemo na rakiju i ćevape kad su već u Beogadu i imaju tu jedinstvenu priliku, Biković je istakao:

 

- Za to uvek imamo vremena nego je problem šta ćemo posle sa njima. Ali sigurno ćemo organizovati veče zahvalnosti za njih, mada mislim da oni već i sad uživaju.

 

"Južni vetar" će se snimati u Srbiji, Rusiji, Hrvatskoj, možda i u Crnoj Gori i Italiji, a sve će trajati preko sto dana. Film će kao što smo i navikli, imati dosta akcionih scena i uživaćete kroz deset dramatičnih epizoda. Ostaje nam da sačekamo premijeru i saznamo šta nam je to Petar Maraš priredio u ovom velikom nastavku sage. 

 

 

makonda-tracker