on sluša svoje telo

Još jedan razlog zašto ga MNOGI vole: Miloš Biković objavom iz teretane otkrio TAJNU SVOG IZGLEDA i NASMEJAO javnost

1

Miloš Biković je naš popularni glumac sa zavidnom karijerom i uspesima.

foto: Instagram
foto: Instagram

Miloš Biković uvek privlači pažnju i sve što on radi je pod budnim okom javnosti.

 

Popularni glumac je simpatičan mnogim devojkama, a sada je na svom profilu jednom objavom iz teretane zaintrigirao mnoge.

 

Naime, Biković je objavio fotografiju koja nije čudna i nesvakidašnja, ali je jako zanimljivo ono što piše ispod objave. Glumac je otkrio tajnu svog dobrog izgleda i rešio to da podeli sa brojim pratiocima.

 

- Otkriću vam svoju tajnu… Svako jutro počinjem treningom dobro ne uvek baš svako, ali važno je da se trenira ujutru zbog metabolizma, jer ne znam u stvari zašto, jer me mrzi da ustajem rano, pa nikad ne treniram ujutru, ali zato svakako često pravim pauze između serija po šest meseci do godinu dana, jer je odmor važan za razvoj mišića i zdravo se hranim, jedem sve masno, slatko, alkohol, testa… jer traži mi organizam, a organizam sam zna šta mu treba, a treba mu to dati dok traži kad treniraš ili u pauzi između treninga na primer dupli sladoled sa karamelom i kačkavalj, masni sa slaninicom pržen, pa uz pastu… u 4 ujutru tim redosledom i to je moja tajna kako da izgledate kao pauk stomak sve veći a rukice i nogice sve tanje, mada više nije ni tajna sad kad sam vam rek’o tako da eto - napisao je on.

Miloš Biković je po prirodi hedonista i voli da ugađa sebi i svom organizmu, a po ovome što je napisao, možemo zaključiti i da ne potpada pod nove trendove već samo sluša svoje telo.

 

 

makonda-tracker