iznenađenje

Povodom dvadesetogodišnjice od prvog prikazivanja serije: Pogledajte TREJLER za novi film "Seks i grad 3" koji je napisao ROBOT (FOTO)

0

Ne postoji veća tragedija od činjenice da se "Seks i grad" ne nastavi u trećem filmu.

 

treća scena
treća scenafoto: promo

Okej, treća scena ovog trejlera potvrđuje celu stvar vezanu za Samantu i Keri o kojoj se pričalo. Zamislite da kažete prijateljici: "Uzbuđena sam, ti si tužna, ali kafa pomaže".

 

Ne možete reći da ste uzbuđeni i odmah zatim nastaviti sa rečima kako je neko drugi tužan. Nije kao da će kafa popraviti sve, Keri. Da ne pominjemo to što fabula kaže da će Samanta naći muškarca. Okej, Keri? Kao da ona uopšte ne reaguje više na fabulu.

 

Svi znaju da brak znači zbogom orgazmima i cela ova scena sugeriše da će se Keri možda malo i opustiti sa Zverkom. Znamo da je previše rano da bismo bili sigurni, ali navijamo za Samantu ovog puta.

 

poslednja scena
poslednja scenafoto: promo

Okej, nešto se definitivno dešava sa Keri i Zverkom. Ali budimo iskreni, koliko nas se zaljubilo u nekog upravo zbog njegovog ponašanja? Uzbuđenje i srce očigledno idu jedno uz drugo.

 

Možda će Zverka biti u pravu, pa ćemo videti Keri kako malo popušta i spušta se na zemlju gde može da se opameti. Njih dvoje se ne mogu rastati, zar ne? Ne možemo živeti u svetu gde su Keri i Smit na kraju zajedno.

 

Poslednja scena navodi nas da razmišljamo da Keri zapravo nema ideju šta radi i, kao i uvek, ni mi ne znamo šta se dešava. Sigurnije je reći da će "Seks i grad 3" otići na mesta gde nikada ranije nismo išli.

 

"Seks i grad 3"?

Pre nego što se previše oduševite, znajte da ovaj trejler nije stvaran... još uvek. Okej, verovatno nikada i neće, osim ako vi niste Stiven Spilberg. Ako jeste, onda nam pošaljite mejl i znajte da će vas tekst koštati najmanje jednu milijardu dolara.

 

Kako smo mi napravili ovaj prelepi tekst?

Ne možemo preuzeti zasluge za ovu umetnost; sve to dugujemo nauci. To je lep način da se kažemo da smo napravili algoritam na osnovu prva dva filma i koristili smo veštačku inteligenciju da napravimo nešto što bi ličilo na trejler. Znamo da nema smisla, ali je lepo sanjati.

 

 

 

makonda-tracker