iznenađenje

Povodom dvadesetogodišnjice od prvog prikazivanja serije: Pogledajte TREJLER za novi film "Seks i grad 3" koji je napisao ROBOT (FOTO)

0

Ne postoji veća tragedija od činjenice da se "Seks i grad" ne nastavi u trećem filmu.

seks i grad
seks i gradfoto: Profimedia

Umorni smo od čekanja, tako da smo našli stvar koju nismo očekivali - trejler koji je napisao robot! Baš na vreme za dvadesetegodišnjicu od prvog prikazivanja ove serije.

 

U sledećem filmu "Seks i grad", čiji je scenario napisao robot služeći se veštačkom inteligencijom zapravo, naše četiri devojke postaviće jako bitna pitanja, npr. da li je vredno odustati od orgazma da biste se udale i šta zapravo znači "zabavljati se kao stari puter".

 

Znate šta? Dozvolimo trejleru da priča u to ime.

 

Okej, imamo o mnogo čemu da pričamo ovde. Zumirajmo najpre scenu po scenu i probajmo da uočimo što više detalja u vezi sa ovom trilogijom.

 

prva scena
prva scenafoto: promo

Okej, sve počinje normalno: naše devojke odmaraju pored bazena, radeći ono što rade najbolje - tračare. Iskreno, nemamo pojma šta Keri radi sa Smitom, ali ona postavlja ono pitanje koje će uskoro postati najpoznatija replika: "Zašto se ne zabavljaš kao stari puter?".

 

Nije baš najjasnije šta ova izjava znači, ali mora biti neka uvreda. Hoće li ovo biti ljubavni trougao između Samante, Keri i Smita koji apsolutno nikada nismo želeli? Da li će ovo biti kraj za Keri i Zverku? Vreme će reći.

 

druga scena
druga scenafoto: promo

Niko, sem Keri, nije znao šta znači zapravo "seksi srećna magija", ali šta god da je, zvuči zanimljivo. Mi čitamo ove replike, ali izgleda da je Keri pomalo zbunjena oko bračnog pitanja. Ona tačno kaže da je prevazišla priče o venčanjima i da sada želi dečka. Ovo kao da je njena egzistencijalna kriza koja podrazumeva donošenje odluke između zabave i privrženosti nekome.

 

Znamo da gledate "Seks i grad" zbog bitnih filozofskih pitanja i očigledno će treći film to posebno ponuditi gledaocima.

 

Nastavak pročitajte na drugoj strani.

 

makonda-tracker