skandal

Keri ili Samanta? Smit iz serije Seks i grad otkrio na čijoj je strani kada je izbila svađa između sve glumice (FOTO)

0

Netrpeljivost između Sare Džesike Parker i Kim Katral nedavno je eskalirala time što je Kim koleginici javno poručila da je ostavi na miru, te da joj ona nije ni porodica niti prijatelj kako bi joj u danima kada joj je brat preminuo slala podršku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

O svađi slavnih glumica već nekoliko nedelja bruje mediji, a fanovi su razočarani činjenicom da njihove miljenice nisu u dobrim odnosima. Kim Katral upravo zbog toga ne želi da snima 3. deo filma "Seks i grad".

 

Sada se oglasio i prezgodni Smit, odnosno glumac Džejson Luis, koji je u razgovoru za KTLA u Los Anđelesu upitan na čijoj je strani u ovom javnom okršaju.

 

foto: Profimedia

Ako ne možeš reći nešto lepo, ne govori ništa. Moram da kažem da je Sara uvek bila toliko ljupka i toliko profesionalna, i mislim da bi ljudi trebalo da se sete njihove gracioznosti i stvari koje su im pružile. Tu ću se zaustaviti, jer nemam ništa dobro da kažem - kazao je Smit.

Sara Džesika Parker skrhana zbog izjave Kim Katral: Slomljeno mi je srce... (FOTO)

 

Međutim, novinar Sem Rubin nije bio zadovoljan Luisovim odgovorom, pa ga je pitao da li lepe kritike za Saru znači da je u njenom timu.

Mogao bih samo da kažem "da". Kakva graciozna dama. Uvek je bila tako dobra prema meni - izjasnio se glumac.

makonda-tracker