Hrvatske Showgirls kreću na turneju

0
Prva hrvatska Showgirls skupina kreće na regionalnu turneju sa svojim povokativnim showom Don't Touch This!

Nakon što je ova prva hrvatska profesionalna erotska plesna trupa koju sačinjava šest vrhunskih i prelepih plesačica i zabavljačica svoj šou Don’t Touch This premijerno izvela u jednom zagrebačkom kazinu uz velik interes medija, devojke započinju turneju po regionu.

Celovečernji šou Don't Touch This nabijen pravom dozom erotike koja ostaje u okvirima dobrog ukusa zapravo je pravi scenski spektakl, a osmislila ga je grupa profesionalaca, pre svega koreografa i plesača. Osim plesnih numera, šou u svom programu sadrži i zabavne mađioničarske tačke.

Inicijator projekta Showgirls je hrvatska pevačica Marina Tomašević, koji je već dugi niz godina na estradi poznata po izvođenju dalmatinskih pesama. Ona je okupila plesnu grupu Showgirls i osmislila program Don't Touch This, koji je premijerno prikazan u Zagrebu pre dve nedelje, a devojke su imale zapažen nastup na Casanova festu u Vrsaru pre nekoliko dana.

- Pobrinućemo se da na svim našim nastupima scenski efekti, kostimi, kao i same plesne i mađioničarske tačke stvarno budu spektakularne, a sve s jednim ciljem – da naša publika ostane bez daha - obećava Marina Tomašević.

Uz turneju koju planiraju po Jadranu, čini se da će nakon Zagreba, hrvatske Showgirls svoju premijeru izvan hrvatskih granica imati u Sarajevu, Beogradu, Ljubljani, Budvi i mnogim drugim mestima.

makonda-tracker