MUZIKA

Koncert džez sastava EYOT sutra u Domu omladine Beograda

0
U subotu, 26. septembra od 22 časa, niški džez kvartet EYOT održaće veliki beogradski koncert, u sali Amerikana Doma omladine. Na repertoaru će biti kompozicije sa prethodnih albuma, sa aktuelnog izdanja \"Similarity\", ali i neke od numera koje će se tek poja


O nama pišu na džez, post-rok ambijentalnim, klasičnim, rok, metal stranicama, i drago nam je da se ljudi vezuju za nas bez obzira na to koju muziku slušaju”, kaže pijanista i kompozitor Dejan Ilijić, lider benda Eyot.

Kao uvertiru našeg nastupa publika će imati priliku da čuje i sastav Howling Owl, sjajan eklektični duo koji čine Evija Vēbere & Lav Kovač.”








Ne kažem prvi put, mislim da PGP RTS ima potencijala da bude konkurentan svim svetskim izdavačima, ali je potrebno da se napravi veliki preokret u njihovom radu da bi se to i ostvarilo”, objašnjava Dejan Ilijić.



Za kraj, Dejan Ilijić poručuje fanovima da će imati prilike da Eyot čuju uskoro u Nišu i Kruševcu. Pored ovih nastupa zakazanis u koncerti i u Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji, Bugarskoj, Turskoj i Rumuniji, a bend vredno radi i na pripremi novog albuma, što će biti lepa završnica još jedne uspešne godine ovog džez benda.
TAGOVI: muzika
makonda-tracker