ne skida osmeh s lica

Marina Kotevski: Kad pomislim da ćemo prvu godišnjicu proslaviti s našom bebom, to me čini veoma srećnom

0
Atraktivna voditeljka Marina Kotevski, koja uskoro ulazi u osmi mesec trudnoće, uživa u svakom danu blagoslovenog stanja i s nestrpljenjem očekuje proleće kada će ona i njen suprug Aleksandar Mandić postati roditelji naslednika koji će im biti najlepši poklon za godišnjicu braka

 

foto: Luka Šarac

- Poslednji put kada sam se izmerila, pre par nedelja, imala sam sedam kilograma više u odnosu na prvobitnu kilažu, a verujem da sam u međuvremenu nabacila još malo. Smatram da su kilogrami koje dobijete u trudnoći lako rešiva stvar, koliko god da se ugojite. Na moje veliko iznenađenje, s obzirom na to da sam veliki ljubitelj hrane a naročito slatkiša, ne primećujem da mi je apetit mnogo veći. Samo tokom prva tri meseca imala sam izraženiju potrebu za pikantnom i slanom hranom, a posle se sve vratilo u normalu – ističe Marina koja u maju ove godine slavi i prvu godišnjicu braka sa suprugom, a već sada raduje se tom danu jer će njihova porodica biti bogatija za novog člana.

 

- Sada kad pomislim da ćemo našu prvu godišnjicu proslaviti s bebom, to me čini veoma srećnom. Ni sama nisam znala da će se to tako brzo desiti i kako ćemo već u prvoj godini braka dobiti naslednika. S jedne strane, Aca i ja uverili smo se da brak ne menja mnogo toga u svakodnevici dvoje ljudi koji se dobro poznaju kao mi. Zajedno smo pet i po godina i za to vreme prošli smo dosta toga, uvek podržavajući jedno drugo. Nijedan dan nismo proveli ljuti, u svađi ili da se nismo čuli. S druge strane, mišljenja sam da brak predstavlja važnu zajednicu koja čvršće vezuje ljude i, na neki način, produbljuje njihov odnos, takvo je moje iskustvo. S nestrpljenjem iščekujem da vidim šta će nam godine doneti – završava gospođa Mandić.

 

makonda-tracker