ne skida osmeh s lica

Marina Kotevski: Kad pomislim da ćemo prvu godišnjicu proslaviti s našom bebom, to me čini veoma srećnom

0
Atraktivna voditeljka Marina Kotevski, koja uskoro ulazi u osmi mesec trudnoće, uživa u svakom danu blagoslovenog stanja i s nestrpljenjem očekuje proleće kada će ona i njen suprug Aleksandar Mandić postati roditelji naslednika koji će im biti najlepši poklon za godišnjicu braka

 

foto: Luka Šarac

- Za sebe kažem da sam hiperaktivna osoba i najteže mi pada kada treba da se odmaram. Donekle zavidim trudnicama koje da uživaju ležeći kod kuće, odmarajući se i opuštajući, jer ja funkcionišem nekim svojim, manje-više uobičajenim tempom. Ali, ne bih tako radila da mi to ne prija i da mi telo i zdravstveno stanje ne dozvoljavaju. I dalje radim emisiju Venčanje od A do DA, a kada to bude potrebno, sestra Marijana zameniće me u ulozi voditeljke – priča Marina i otkriva kako se osećala kada je saznala da će postati mama jednog dečaka.

 

- Ne znam da li je to intuicija ili samo moja ogromna želja, ali ja uopšte nisam bila iznenađena kada nam je lekarka potvrdila ono što sam priželjkivala – da nosim dečaka. Ne umem tačno da objasnim kako i zbog čega, ali bila sam sigurna da je bebac muškog pola. Naravno, ne bih se razočarala ni da je drugačije. Dok još nismo to saznali, razmišljajući o imenima, uvek smo govorili o onim muškim. Imamo ime koje nam je favorit, ali daćemo sebi još vremena, pre nego što konačno odlučimo. Porođaj očekujem s dolaskom proleća, krajem marta ili početkom aprila. Sve ovo vreme, od dana kada sam ostala trudna, nastojim da se preterano ne opterećujem nekim suvišnim informacijama, upravo zato da se ne bih bespotrebno plašila. O porođaju razmišljam kao o prirodnom i prelepom činu, vrednom svog tog bola, kroz koji su tolike žene prošle. Verujem da će, kao i do sada, i tog dana sve proći u najboljem redu – nada se voditeljka i dodaje da u trudnoći isključivo sluša svoj organizam i savete doktorke.

 

- Ne volim naširoko da raspredam o tome jer za mene trudnoća je veoma intimno stanje, kroz koje svaka žena prolazi na sebi svojstven način, noseći se sa svim onim što drugo stanje podrazumeva. O iskustvima i onome što je preda mnom, pričam prvenstveno s najbližima, čije savete rado slušam. Ono što mi kaže lekarka koja vodi moju trudnoću, za mene je najvažnije, a osim toga, osluškujem svoj organizam. Kao promoter jedne kompanije, donela sam odluku da njima poverim deponovanje matičnih ćelija. To je nešto što smatram veoma važnim i odgovornim činom u današnje vreme, kada zahvaljujući nauci i medicini možemo da mislimo o budućnosti naše dece. Svim ženama i budućim roditeljima preporučujem da o tome razmisle – savetuje voditeljka koja je i u trudnoći uspela da zadrži savršenu figuru, pa je verovatno i to jedan od razloga što mnogi nisu ni primetili da čeka bebu.

 

makonda-tracker