Danijel Alibabić: Majčina prolivena suza razdire mi dušu

8
Pevač Danijel Alibabić do kraja godine oženiće se sa svojom devojkom, manekenkom Jovanom Nikolić koju je zavoleo u rijalitiju Farma, a u iskrenom intervjuu on se osvrće i na razvod svojih roditelja za koji se spekulisalo da je bio veoma turbulentan
Danijel Alibabić, foto: Andreja Damjanović, Pink, privatna arhiva
Danijel Alibabić, foto: Andreja Damjanović, Pink, privatna arhiva

Nakon okončanja Farme, njen bivši stanar, pevač Danijel Alibabić (25), sredio je utiske i zaključio da je zadovoljan. On se nije pokajao što se verio sa manekenkom Jovanom Nikolić (25) s kojom je vezu otpočeo u rijaliti programu, a njih dvoje su pred kamerama otišli i korak dalje –bili su intimni. Mladi muzičar u intervjuu za Story osvrnuo se i na tvrdnje kako je njegova majka Olivera, dok je bila u braku sa Danijelovim tatom Rasimom, trpela zlostavljanje, ali je otkrio i da li ih je otac posle njihovog razvoda izbacio na ulicu.

Story: Da li ste zadovoljni svojim učešćem u rijalitiju Farma? Jeste li očekivali da pobedite?

- Kad podvučem crtu, sa Farme izlazim kao pobednik. Zaista se tako osećam. Konstantno dobijam komplimente koji mi mnogo znače u ovom trenutku.

Story:  Mnogi ističu kako je vaša veza sa manekenkom Jovanom Nikolić samo farsa i marketinški trik. U kakvom ste odnosu po okončanju ovog šou-programa?

- Iskreno, ne zanima me šta ljudi misle o našoj vezi. Bitno mi je kako im se dopadaju moje pesme i pevanje. Želim da lični privatni život napokon ostavim među svoja četiri zida.

Story: Da li ćete se zaista i venčati na jesen?

- Ja bih se sutra oženio s njom, pošto još bolje funkcionišemo napolju. Međutim, za venčanje je neophodna velika organizacija s obzirom na to da Jovana i ja želimo veliku svadbu pa ćemo ovih dana odrediti datum i to će svakako biti ove godine.

Story: Kako reagujete na tvrdnje da ste gej i šta mislite ko plasira takve priče?

- Sve što sam imao da kažem na tu temu, već sam rekao. Poručio bih ljudima da se bave svojim životom i da iskoriste svaki trenutak uživajući u njemu.

Story: Zašto ste rešili da pred kamerama imate seksualne odnose?

- Zaista nisam većao o tome da li to treba da uradim ili ne pa da donosim odluke. Preovladale su emocije i strast, u tom trenutku nisam razmišljao da li je to ispravno ili pogrešno. Jednostavno, Jovana me je izludela svojim dodirom, a u takvim trenucima ne mogu da se obuzdam!

Story: Kako su najbliži reagovali na takvo vaše ponašanje?

- Verujem da im nije bilo prijatno i žao mi je što su zbog toga dovedeni u neprijatnu situaciju. Priznajem da smo bili malo sebični, ali na kraju su shvatili da smo radili nešto što rade svi normalni ljudi.

Story: U kakvom ste odnosu s vašim ocem?

- Ovo je jako teška tema za mene. Mnogo se pisalo o mom odnosu s njim i iskreno, zgrozio sam se kad sam čitao te tekstove.

Story: Kako s ove vremenske distance gledate na razvod svojih roditelja?

- Mama i tata su se rastali kao civilizovani ljudi. Želeo sam da živim sa majkom i sestrom, nikada ne bih mogao da ih ostavim ili dozvolim da im u životu bilo šta nedostaje. Moj otac je dobar čovek i žao mi je što su procurele netačne informacije pa je na taj način stvorena pogrešna slika o njemu.

Story: Pisalo se da vas je otac izbacio na ulicu? Koliko su vam bili teški prvi dani nakon njihovog razvoda?

- Nismo se našli na ulici, a pored svojih nesuglasica,  moj otac i majka svakako to ne bi dozvolili.  Bilo je teško, najviše mojoj sestri Sabini koja je tada pohađala osnovnu školu. Nisam dozvolio da pokleknem i da me bol sruši, morao sam da budem jak kako bi majka i sestra imale sigurnost da ćemo voditi pristojan život.

Story: Ko vam je u tim trenucima pomagao?

- Nikoga nisam želeo da opterećujem svojim problemima  niti da me bilo ko sažaljeva. Uvek sam bio borac i znao sam da ćemo se iščupati iz te situacije. Pored svega toga, moji prijatelji iz radio-stanice Drugačije sve vreme bili su uz mene i pomogli mi da budem još jači.

Story: Kako se vaša sestra nosila s tim saznanjem, s obzirom na to da je bila u osetljivim godinama?

- Kao i svako dete u pubertetu, teško joj je pao rastanak naših roditelja jer je ona baš vezana za tatu. Međutim,  kako vreme prolazi, navikla se na tu činjenicu i stalno je u kontaktu sa tatom, baš kao brat Darko i ja.

Story: Da li biste mu se suprotstavili da je fizički nasrnuo na vašu majku?

- Kao što sam rekao, moji su se rastali kao civilizovani ljudi, a u takvom su braku i živeli. Za majku bih život dao, na nju nikada i nikome ne dam! Svaka njena prolivena suza razdire mi dušu.

Story: Kaže se da je nasilje nad ženama u našim sredinama uobičajena situacija koja retko kad nailazi na osudu. Kako vi gledate na muškarce koji su u stanju da podignu ruku na slabijeg od sebe?

- Svakako da je to za svaku osudu. Generalno, ja sam protiv nasilja, a posebno nasilja nad ženama. Smatram da se sve može rešiti razgovorom.  Žene su stvorene za ljubav, poštovanje i pažnju.

Story: Jeste li zarad novca i činjenice da ste mladi postali glava porodice, menjali i svoje ciljeve?

- Naravno. Možda bi moj put bio drugačiji da potičem iz imućne porodice, ali za sve što sam postigao, morao sam dobro da se namučim. Na kraju, drago mi je zbog toga. I sutra ću svoje dete tako vaspitati makar bio najbogatiji čovek na svetu.

 

Piše: Moni Marković

makonda-tracker