"čine me boljim nego što jesam"

Talentovane, prelepe i ponosne na njega kao on na njih: Tihomir Stanić prvi put sa celom porodicom na crvenom tepihu

0

U jednom od najvažnijih projekata u svojoj višedecenijskoj karijeri čuveni glumac imao je podršku supruge i ćerki, a sve smo ih zajedno sinoć videli na premijeri "Nobelovca".

Tihomir Stanić na promociji i premijeri serije 'Nobelovac'
Tihomir Stanić na promociji i premijeri serije "Nobelovac"foto: M.M./ATAImages

U beogradskoj mts Dvorani prošle večeri održana je promocija nove televizijske serije "Nobelovac", u kojoj ćemo proslavljenog glumca Tihomira Stanića ponovo gledati u ulozi pisca Iva Andrića.


Tim povodom publici su prikazane dve epizode, a pred specijalnu projekciju crvenim tepihom je prošetala ekipa koja stoji iza ovog ostvarenja.


Najviše pažnje privukao je obožavani Tika Stanić, kao glavna zvezda serije, a on je stigao u društvu svojih najmilijih – vanbračne supruge Jelene Mijović i ćerki Sofije Nađe i Milene Hane Stanić.

 

Pogledajte njihove fotografije.

1 / 7 Foto: M.M./ATAImages

Glumac je bio elegantan u odelu i beloj košulji, baš kao i njegove najdraže dame. Jelena je za ovu priliku odabrala prugastu košulju-haljinu, Sofija je stigla u klasičnoj beloj košulji i pantalonama, dok je Milena odabrala cvetnu haljinu na jedno rame.

 

Tihomir Stanić s porodicom na promociji i premijeri serije 'Nobelovac'
Tihomir Stanić s porodicom na promociji i premijeri serije "Nobelovac"foto: M.M./ATAImages

Porodica Tike Stanića

 

Tihomir Stanić i njegova izabranica Jelena upoznali su se 1991. godine na aerodromu, a potom je počela njihova idilična ljubavna priča koja traje i danas. Iako se par nije formalno venčao, oni u Beogradu žive skladnim, porodičnim životom, koji još lepšim čine njihove ćerke.


Par je najpre dobio Milenu Hanu, koja je završila filozofiju. Jedanaest godina nakon nje na svet je stigla Sofija Nađa, koja je odlučila da pođe očevim stopama i bavi se umetnošću, a mediji su pisali da je mlađa ćerka Tike Stanića u junu ove godine sa svim desetkama položila ispite na FDU, na Katedri za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture.


Obe su, inače, bile deo snimanja "Nobelovca" – Milena kao producentkinja, a Sofija kao glumica, kojoj je pripala uloga Evgenije Gojmerac, dok je njihova majka među scenaristima ove serije.

 

Ivan Velisavljević, Jelena Mijović i Tihomir Stanić
Ivan Velisavljević, Jelena Mijović i Tihomir Stanićfoto: M.M./ATAImages

Baš sam ponosan na svoju decu. One mene čine boljim nego što jesam. Ja kao da nekako od njih dobijam zadatke koje se trudim da ispunim – istakao je glumac u jednom intervjuu.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ivo Andrić je svaki odmor koji je mogao koristio da dođe u banju

 

makonda-tracker