pati za njima ceo život

51 godinu niko nije znao da ona postoji: Ispovest "tajne sestre" slavnih muzičara, čiji je otac obmanuo njenu majku

0

Samo nekoliko meseci nakon što je njen, kako tvrdi, stariji polubrat, došao na svet, Ema je rođena u istoj bolnici, a odrasli su i u istom kraju. Međutim, nikada se nisu sreli....

Noel i Lijam Galager nedavno su nastavili zajednički rad
Noel i Lijam Galager nedavno su nastavili zajednički radfoto: EPA/Rolf Vennenbernd

Noel i Lijam Galager proteklih dana su česta tema na društvenim mrežama i u svetskim medijima zbog njihovog pomirenja, zahvaljujući kom će bend Oasis nastaviti s radom.


Braća Galager navikli su da se piše o njihovim čestim sukobima, koji su umeli da prerastu i u nasilne, ali sada se susreću s nečim sasvim drugačijim: tvrdnjama da imaju tajnu sestru.


Izvesna Ema Dejvis (51), rođena samo nekoliko meseci posle Lijama, i to u istom bolnici, navodno je sestra po ocu slavnim muzičarima.

Za Daily Mail tvrdi da je začeta kada je Tomi Galager, otac Noela i Lijama, imao aferu s njenom majkom Džun iako je bio oženjen Pegi, majkom slavnih muzičara. Upoznali su se u jednom disko klubu, a Džun nije znala da je on oženjen. Bila je očarana Tomijem i čak ga odvela kući da upozna njene roditelje.

Međutim, uskoro se ispostavilo da je on pričao samo laži, kao i da je stan u koji ju je vodio zapravo dom njegovog prijatelja.


Ema je, kako ističe, videla svog oca kada ga je njena majka izvela pred sud kako bi pokušala da dobije alimentaciju, kao i jednom kada je imala 32 godine.


Ne samo što je rođena u istom porodilištu kao njen stariji polubrat Lijam Galager, nego je odrasla u istom predgrađu Mančestera kao i oni. Ono za kaže da je je istina o njoj saznala je sa 23 godine, nakon što je kupila album grupe Oasis "(What's The Story) Morning Glory". Majka joj je potom otkrila tajnu o njenoj drugoj porodici.


Ona ističe da se još uvek nada da će upoznati Lijama i Noela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oasis (@oasis)


Volela bih da ih upoznam. Očigledno da želiš da upoznaš svoju braću – kaže sada Ema. – Mislim da bi to volela većina ljudi koji posle mnogo godina saznaju da imaju brata ili sestru za koje godinama nisu znali.


Dodala je i da ne može da predvidi kako bi Galagerovi reagovali jer su oni imućni i poznati ljudi, kao i da će verovatno misliti da je ona niko i ništa.
Kako Ema kaže, njen sin Džejk (31) prilično liči na svoje ujake i obožava njihovu muziku, pa bi joj bilo drago da ih on konačno sretne.


Jednom prilikom je bila blizu toga: radila je u hotelu u Prestburiju u kom je Lijam odseo sa svojom devojkom, ali nije znala šta bi mu rekla.

Ne mogu samo da pokucam na vrata i kažem: "Ja sam ti sestra". To bi stvarno zvučalo čudno – priznaje Ema, koja je u to vreme nosila svoju ćerku Izobel, pa je pomislila da bi Galager mislio da je ona "ludača ili žena koju vode hormoni".


Nakon što je Lijam otišao, Ema je ispričala sve svom kolegi, koji joj je poklonio disk i majicu koje je muzičar ostavio u hotelskoj sobi, a ona ih još uvek čuva.

 

BONUS VIDEO

DNK test očinstva u Srbiji

 

makonda-tracker