tragičan završetak

Tada je mislio da će se oženiti i postati otac: NAJSTRAŠNIJE proročanstvo koje se u mladosti obistinilo Saši Popoviću

1

Iako je Saša Popović u jednom delu svog života mislio da je na pragu da zasnuje porodicu, baba Vanga mu je otkrila suprotno...

Saša Popović isprva nije mogao da poveruje da će mu se to stvarno desiti
Saša Popović isprva nije mogao da poveruje da će mu se to stvarno desitifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Saša Popović jednom prilikom govorio je o proročanstvu Vangelije Dimitrove, poznate i kao baba Vanga, čuvene žene koja je mnogima proricala budućnost u vremenu bivše Jugoslavije.

 

Ne samo Saša Popović, kod nje je odlazila i Lepa Brena, kojoj je Vanga predvidela neverovatno uspešnu karijeru.

 

Brena je i pre Vange doživela da joj neko prorekne sudbinu, ali, za razliku od njenog, proročanstvo Saše Popovića nije bilo samo ispunjeno pričom o uspehu, već i veoma bolnim saznanjima.

 

Saša je otišao kod baba Vange, a svojevremeno je otkrio da mu je predvidela da će njegova tadašnja devojka, koja je bila trudna, izgubiti njihovu bebu. Saši je to tada bilo neverovatno jer je njegova tadašnja devojka bila u četvrtom mesecu trudnoće i mislio je da će se venčati.

 

Lik baba Vange iz filma o njoj
Lik baba Vange iz filma o njojfoto: Rymakov Vadim / TASS / Profimedia

Proročanstvo baba Vange

 

Vanga je, prilikom Sašine posete, tada kazala da će postati direktor velike muzičke firme, da će umreti u 86. godini života, i to prirodnom smrću, kao i da se neće oženiti narednih šest godina iako ima devojku.

 

U tom momentu moja izabranica bila je u četvrtom mesecu trudnoće. Pitam ja Vangu: "Pa kako se, Vanga, neću oženiti kada mi je devojka trudna", a ona mi odgovara: "Od te devojke nema ništa, niti će se to dete roditi". Petog januara sledeće godine nas dvoje smo raskinuli. Ne mogu da kažem o kome se radi, ali sve se odigralo onako kako je proročica kazala —pričao je on.

 

Ipak, ispostavilo se da je kasnije našao sreću u ljubavi sa Suzanom Jovanović.

 

Saša Popović i Suzana Jovanović imaju jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni
Saša Popović i Suzana Jovanović imaju jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj scenifoto: Dragan Kadić

— Dogodilo se i to da sam se, po njenom proročanstvu, tek u 48. godini oženio Suzanom i kraj nje pronašao mir — priznao je nekadašnji suvlasnik i direktor "Grand produkcije".

 

Kako su godine prolazile, sve što je rekla počelo je da se obistinjuje. Sve više sam shvatao značaj onoga što mi je rekla. Devedest posto stvari je pogodila, a budući da ostaje onih deset posto za sumnju moram da priznam da se nadam da se ono za vreme smrti prevarila — kazao je kroz smeh Popović.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Saša Popović o promenama u Zvezdama Granda

 

makonda-tracker