TUŽNA SUDBINA

PORODIČNA TRAGEDIJA lepe glumice za koju malo ko zna: Od ovog gubitka Sofija Vergara se nikada nije oporavila

0

Sofija Vergara poznata je po svom širokom osmehu i vedrom stavu, a malo ko zna kolika bol se skriva iza glumičine vesele spojašnjosti. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetsku slavu ostvarila je ulogom Glorije u hit seriji "Moderna porodica", a svojim najnovijim ostvarenjem "Grizelda" po prvi put zašla je u nešto mračnije vode.

 

Sofija Vergara važi za jednu od najseksepilnijh i najšarmantnijih glumica u Holivudu, a svojim vedrim duhom osvojila je srca publike.

 

Upravo zbog toga je mnogi porede sa likom Glorije, a malo ko zna da se iza glumičinog blistavog osmeha krije mnogo suza i bola.

 

Njena životna priča tragična je i turobna – i veoma slična Grizeldinoj. 

 

Lepa Vergara rođena je i odrasla kao jedna od petoro dece u domu oca farmera i majke domaćice u Kolumbiji.

 

Kada joj je bilo tek 17, lepu Sofiju je na lokalnoj plaži otkrio jedan fotograf, nakon čega je ubrzo usledila i njena prva reklama za Pepsi.

 

Uprkos velikoj slavi koju je reklama stekla, Vergara je nastavila sa studijama stomatologije na Kolumbijskom Univerzitetu i modelingom počela aktivno da se bavi tek dve godine kasnije.

 

Sofija Vergara odmalena je bila prelepa
Sofija Vergara odmalena je bila prelepafoto: Profimedia

 

Nisam želela da budem glumica – otkrila je ona za New York Daily News 2008. godine.

 

– Želela sam da budem zubarka, ali nikad ne možeš da znaš šta ti život donosi. Ne mogu da se žalim, zadovoljna sam onim što sam postigla – dodala je Vergara.

 

Još uvek mlada i na početku života i karijere, buduća glumica udala se za svoju ljubav iz detinjstva Žozea Gonzalesa. Već sa 19 ostvarila se u ulozi majke, kada je rodila sina Manola.

 

Sofija Vergara i sin Manolo
Sofija Vergara i sin Manolofoto: Profimedia

 

Već 1993. godine zanosna Kolumbijka rastaje se od supruga i sa sinom odlazi u Majami.

 

Postojala su dva razloga za to: dobila je poslovnu ponudu i istovremeno želela da pobegne od nasilja i kriminogenih bandi koje su zauzele njen rodni grad.

 

Upravo ta dešavanja dovešće do najveće tragedije u Sofijinom životu, od koje se nikada nije oporavila.

 

 

Naime, njen stariji brat Rafael ubijen je 1998. godine na ulicama kolumbijske prestonice Bogote u 28. godini života.

 

Porodica Vergara bila je ugledna i dobro poznata u svojoj zemlji, što ih je činilo lakom metom ovakvih napada. Rafael je svuda i uvek išao u pratnji telohranitelja – osim tog kobnog dana.

 

Potičemo iz uspešne porodice, a on je znao da je meta za otmicu – otkrila je Vergara u jednom intervjuu.

 

 

Nedavno se Sofija ostvarila u ulozi moćne i ozloglašene žene vođe jednog od najvećih kolumbijskih narko-kartela – Grizelde, u istoimenoj seriji.

 

Ova tema glumici je izuzetno bliska, što joj je istovremeno olakšalo ali i otežalo snimanje ovog Netfliksovog hit ostvarenja

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

 

Gubitak brata zauvek će biti najveća bol lepe glumice, a kako bi ga zauvek imala uz sebe Sofija je istetovirala njegove inicijale na ruci, što je nedavno otkrila gostujući u jednoj emisiji.

 

Intervju Sofije Vergare na temu odrastanja u Kolumbiji i snimanja serije Grizelda pogledajte u nastavku:

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

 

 

 

 

makonda-tracker